Home Stiri mondene Charlie Hebdo, umilință supremă pentru Meghan Markle

Charlie Hebdo, umilință supremă pentru Meghan Markle

de Buinoschi Andreea

În urmă cu mai bine de o săptămână, interviul cu Meghan Markle și Harry a fost difuzat. Cei doi au stat de vorbă cu Oprah Winfrey și au făcut o mulțime de declarații controversate.

Cei doi au acuzat Familia Regală de rasism la adresa fiului lor, de discreditare la adresa lui Meghan pentru a nu păta numele celorlalți membri, dar și de egoism, interzicându-i să apeleze la ajutor de specialitate pentru a scăpa de problemele cu care se confrunta Ducesa de Sussex.

Interviul Ducilor de Sussex a împărțit lumea în două. Dacă multe persoane sunt de partea lor și nu mai văd Familia Regală cu ochi buni, alte persoane i-au blamat pentru ceea ce au ales să facă, fiind convinse că nimic din aceste lucruri nu a fost adevărat.

Publicația franceză Charlie Hebdo a ironizat-o pe Meghan Markle prin intermediul unei caricaturi: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii o strivește pe soția lui Harry, fiind foarte mândră de faptul că a învins-o. Întreaga caricatură face referire la evenimentul nefericit care s-a petrecut în urmă cu mai bine de șase luni, când un polițist l-a ucis pe George Floyd prin sugrumare.

George Floyd a fost omorât din cauza culorii pielii sale, iar Meghan, în cadrul interviului acordat realizatoarei Oprah Winfrey, a spus că membrii Familiei Regale ar fi decis să nu îi acorde fiului ei niciun titlu deoarece erau șanse ca pielea lui să aibă o culoare mai închisă, mesajul caricaturii fiind inspirat din acest eveniment tragic.

Cu toate acestea, foarte multe persoane s-au arătat extrem de revoltate de decizia luată de către cei de la Charlie Hebdo, reacțiile care au urmat nefiind favorabile. Pe coperta revistei se regăsesc cuvintele: „De ce a plecat Meghan de la Palatul Buckingham?”. Răspunsul oferit de Ducesa de Sussex este: „Pentru că nu mai pot să respir”, acestea fiind ultimele cuvinte pe care George Floyd le-a spus înainte de a trece în neființă…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies