Home Stiri mondene Chef Cătălin Scărlătescu, declaraţii din culisele emisiunii „Chefi fără limite”

Chef Cătălin Scărlătescu, declaraţii din culisele emisiunii „Chefi fără limite”

de Buinoschi Andreea

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut câteva declaraţii despre proiectul Chefi fără limite, de la Antena 1. Acesta nu a putut da foarte multe detalii, dar este foarte încântat de noul format.

„Este foarte simplu: Vizităm Grecia, muncim pe brânci și încercăm să descoperim rețete foarte interesante din bucătăria locală, din bucătăria tradițională grecească.

Pentru asta, avem ajutoare de tot felul: de la oameni care vorbesc grecește și românește, până la oameni care vin și gătesc pentru noi, chefi locali. La final, va fi o mare gașcă de chefi greci, toți localnici, din locurile prin care noi ne plimbăm, care ne vor învăța rețete speciale locului și momentului în care noi vom fi.

Nu vreau să câștige unul ales de Bontea, nu mi-ar conveni să câștige unul ales de Dumitrescu. Dacă trebuie, o să o fac și pe aia supremă. Am să-i încui într-o cameră pe amândoi și o să arunc cheia. Doar ca eu să câștig. N-am chef de glume. Urmează să-mi tatuez în buletin un nou nume: «Fără limite. Scărlătescu fără limite»”, a spus Cătălin Scărlătescu, potrivit viva.ro.

„Ne pregătim de o plecare lungă în Grecia, unde vom filma un nou format, o combinație de cooking, travel și aventură. Eu m-am reîmprietenit cu aventura acum ceva vreme, abia aștept să-i văd și pe colegii mei, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Vă țin la curent cu ce se întâmplă acolo.

Eu sunt obișnuit cu aventura. M-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei. Abia aștept să-i văd!”, a scris Sorin Bontea în mediul online, înainte de marea aventură.

„Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo, suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, a spus și chef Florin Dumitrescu, conform viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies