Home Stiri mondene Chef Florin Dumitrescu, declarație de dragoste pentru soția sa: „Te iubesc sincer și nu aș putea trăi altfel”

Chef Florin Dumitrescu, declarație de dragoste pentru soția sa: „Te iubesc sincer și nu aș putea trăi altfel”

de negriuelena

Florin Dumitrescu se numără printre cei mai apreciați bucătari din showbizul românesc. Acesta face parte din emisiunea Chefi la cuțite și are o carieră de succes, dar și pe planul personal lucrurile îi merg cum nu se poate mai bine.

Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, au împlinit cinci ani de căsnicie pe data de 7 iunie. Cu această ocazie, îndrăgitul chef a postat pe conturile sale de socializare un mesaj extrem de frumos, o adevărată declarație de dragoste pentru soția sa, pe care, chiar și în prezent o consideră drept „mireasa perfectă”, mesaj ce însoțește fotografia de sus.

„Cea mai specială zi pentru noi doi, @cristinasimadumitrescu. Astăzi împlinim cinci ani de când ne-am căsătorit și îmi doresc din suflet să prindem nunta de aur, pentru că te iubesc sincer și nu aș putea trăi altfel!

P.S.: Doamnă, în continuare sunt de părere că așa arată mireasa perfectă!”, este mesajul postat de Florin Dumitrescu.

Nici soția sa nu a rămas mai prejos, postând, la rândul său, un mesaj pe pagina sa de Instagram, alături de fotografia de mai jos.

„Când mi-am pus rochia, m-am uitat în oglindă și mi-au dat lacrimile… Nu pentru că eram mulțumită de imaginea din oglindă, ci pentru că eram pregătită și fericită pentru pasul pe care urma să îl fac.

Sentimentul acela… când ai fluturi în stomac, fericire în suflet și știi… știi că îți legi viața de cel pe care îl iubești cu tot ce ai! La mulți ani împreună, iubire! @chefflorindumitrescu”, a scris Cristina Dumitrescu…

Florin Dumitrescu și soția sa au împreună două fiice, pe nume Ava și Mia, și, după cum a declarat cheful de curând, se gândesc să își mărească familia cu încă un membru, dar consideră că dacă este de la Dumnezeu să aibă parte de al treilea copil, atunci va veni în viața lor la momentul potrivit.

Sursă: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies