Home Stiri mondene Chef Florin Dumitrescu, despre mesajele de hate la adresa familiei sale

Chef Florin Dumitrescu, despre mesajele de hate la adresa familiei sale

de Clara

Florin Dumitrescu a declarat, recent, pe pagina sa de Instagram, de ce răspunde mesajelor mai puţin frumoase pe care le primeşte pe reţelele sociale. Acesta nu vrea să tacă atunci când familia lui este jignită şi îi va lua apărarea ori de câte ori are ocazia.

„Pentru cei care mă întreabă de ce îmi place să comentez hater-ilor de pe Facebook, e foarte simplu. Îmi place să comentez hater-ilor de pe Facebook, așa, să văd până unde îi duce nebunia. Am primit multe mesaje nasoale legate de copii, familie, injurii, lucruri de genul ăsta, dar ce nu înțelege lumea e că eu nu mă ofensez foarte repede și sunt deschis la orice. Așa că lăsați-i pe oameni să comenteze, lăsați-mă și pe mine să mă distrez dacă ei tot comentează. Așa că atunci când nu ai loc de mine, așteaptă-te la un răspuns”, a spus juratul pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu doar câteva zile, soţia sa, Cristina Dumitrescu, i-a luat apărarea Ginei Pistol, după ce a fost criticată în mediul online în urma unor declaraţii cu privire la viaţa de mămică.

Realitatea nu are nevoie de poleială, iar a fi mămică, pe lângă faptul că e ceva magic, e, câteodată, greu. Am observat că multe proaspete mămici au fost criticate sau judecate pentru felul în care au născut sau pentru că au curajul să spună că sunt obosite sau că e greu. Hai să nu mai judecăm, pentru că nimeni nu știe cât de ușor sau greu îi este unei mame, prin ce trece, ce lupte duce… Nimeni. Sunt copii care nu dorm nopțile, au un disconfort sau nu, colici sau nu, sunt foarte activi sau le dau dințișorii… Eu nu am dormit nopțile mai bine de doi ani.

Deși a fost și greu, știu că am făcut tot ce am putut și cât de bine am putut! Așa că, proaspete mămici și viitoare mămici, nu mai lăsați pe nimeni să vă judece, pentru că nimeni nu știe cum e, doar voi! Iar voi faceți totul cel mai bine posibil, ceea ce e minunat, e perfect, e exact ce și cât trebuie! Ma înclin în fața voastră! Sunteți minunate!”, a scris soția lui Chef Florin Dumitrescu pe Instagram

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies