Home Stiri mondene Cheloo și-a refăcut viața după divorț. Imagini rare cu iubita sa

Cheloo și-a refăcut viața după divorț. Imagini rare cu iubita sa

de negriuelena

Cheloo, juratul emisiunii iUmor, a divorțat, cu scandal, în anul 2012 de Daniela Niculescu, cea care i-a dăruit un băiețel.

În perioada respectivă, Daniela Niculescu parcurgea o etapă extrem de dificilă din viața ei, ajungând să se confrunte cu depresia și devenind dependentă de droguri.

Daniela Niculescu ajunsese la limita răbdării și luase decizia de a pune punct mariajului cu Cheloo, pe care l-a acuzat de infidelitate și violență.

Aceasta a făcut în acea perioadă declarații în care își exprima punctul de vedere cu privire la destrămarea căsniciei lor.

„Mereu m-a înșelat şi de aceea am ajuns în această situaţie, aceea de a lua droguri. Vreau să divorțez pe cale amiabilă, dar nu reuşesc să iau legătura cu soţul meu.

De patru zile are telefonul închis sau şi-a schimbat numărul. Poate că, dacă află din ziare că îl caut, mă va contacta să ne putem despărți fără scandal.

Acum o săptămână i-am spus să ne despărțim şi a plâns să nu-l las”, a declarat la acea vreme Daniela Niculescu.

În urma divorțului, aceasta s-a internat la dezintoxicare în cadrul unei clinici situate în Elveția,  unde a urmat un tratament de recuperare, punând punct scandalului care se iscase până la urmă între ea și Cheloo.

Juratul de la iUmor și-a refăcut și el viața. Acesta formează un cuplu cu Daniela Moraru și au împreună doi copii.

Cheloo este extrem de discret în legătură cu viața sa personală, refuzând să facă declarații, dar a fost văzut la mai multe evenimente publice alături de iubita sa…

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies