Home Stiri mondene Cine este diva cu zece perechi de silicoane și cum arată acum! „Am avut toate formele, modelele, mărimile”

Cine este diva cu zece perechi de silicoane și cum arată acum! „Am avut toate formele, modelele, mărimile”

de negriuelena

Oana Zăvoranu face parte din rândul vedetelor care au recunoscut că au avut parte de operații estetice, dar, de curând, a dezvăluit și numărul acestora.

Diva a revenit în lumina reflectoarelor odată cu lansarea serialului Sacrificiul.

„Eu o să fiu modestă că de obicei și o să va zic că personajul meu e cel mai șmecher. E sarea şi piperul. Se vor regăsi foarte multe femei în acest serial. E revenirea mea în seriale, după 15 ani.

Am avut niște emoții, îți jur (n.r.: la primul REC)”, a dezvăluit Oana Zăvoranu la Acces Direct despre personajul pe care îl interpretează în Sacrificiul.

Pentru personajul respectiv, aceasta a probat o perucă blondă, stil bob.

„Am un bărbat pe care îl iubesc enorm, am copii blănoși pe care îi iubesc enorm, dar avem și noi problemele noastre, că trăim în România.

Știi ce este? Cred că stresul e ăla care ne omoară pe toți. Acord o mare atenție fizicului pentru că eu cu asta vând, arăt bine la față la corp.

Am avut zece perechi de silicoane, toate modelele. Am avut toate formele, modelele, mărimile și etc.

Să știi că multă lume mi-a zis: «Oana nu ai îmbătrânit deloc, timpul peste tine nu trece»”, a mai spus Oana Zăvoranu.

În mod paradoxal, deși și-a făcut atât de multe operații estetice, diva comentează la adresa altor vedete care au apelat la medicii esteticieni.

„Eu pot să am 25 de ani, dacă corpul meu arată de 55 și sunt cu ridurile și țâțele la, pardon, genunchi, degeaba îți zic eu ție eu am 25 de ani, «Băi, Oana, really?».

Deci trebuie să te ajute cumva spiritul tânăr. Sunt matracucele astea, baragladinele, care nu ai fundul de vădană al lui Kim Kardashian, nu ești ok.

Acum după părerea mea, modă, dar la femei sunt deformate, frate, deci nu ai cum să ai talia atâta și fundul atât. Nu e ok”, a declarat Oana Zăvoranu la Acces Direct

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies