Home Stiri mondene Cine este și cum arată noua sexy co-prezentatoare de la „Vorbește Lumea”, colega Adelei Popescu și a lui Cove

Cine este și cum arată noua sexy co-prezentatoare de la „Vorbește Lumea”, colega Adelei Popescu și a lui Cove

de negriuelena

Adela Popescu și Cove au o colegă nouă alături de care prezintă emisiunea Vorbește Lumea. Aceasta a fost prezentă începând cu prima ediție a sezonului nou, care a început pe data de 26 august 2019.

Noua sexy co-prezentatoare a celor doi se numește Viviana Sposub și, înainte de a veni la Vorbește Lumea de la Pro TV, a prezentat rubrica meteo a Observatorului de la Antena 1.

Cove a primit-o cu un buchet de flori pe colega cea nouă și a prezentat-o printr-o descriere scurtă și la obiect: „Este o moldoveancă strașnică”.

Viviana Sposub, în vârstă de 22 de ani, este vlogger, prezentatoare TV, iar printre pasiunile sale se află și muzica – aceasta a luat lecții de pian și canto vreme de 12 ani și a fost șefă de promoție la Liceul de Artă Ștefan Luchian, din Botoșani.

După liceu, vedeta a urmat cursurile de la Intact Media Academy, precum și pe cele ale Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA.

Noua co-prezentatoare de la Vorbește Lumea a oferit câteva declarații cu privire la această etapă din cariera ei.

„Mă simt foarte emoționată în această nouă postură. Aseară nu am reușit să dorm deloc, pentru că abia așteptam să se facă ora 8:00 și să vin aici, în platou.

I-am cunoscut pe acești doi minunați colegi ai mei și vreau să spun că a fost chimie de prima dată pentru că ne înțelegem foarte bine.

Am povestit, am râs, am glumit… Ce pot să spun? La treabă, de acum!

Vor fi dimineți cu multe zâmbete, pentru că asta îmi propun să aduc pe chipurile telespectatorilor!

Voi face de toate: dansez, cânt, prezint vremea, horoscopul, fac și mâncare și surprizele încă nu s-au terminat…

În fiecare zi, colegii mei îmi vor da tot felul de provocări pe care sper să le duc la bun sfârșit”, a spus Viviana Sposub pentru protv.ro.

Sursa: unica.ro, cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies