Home Stiri mondene Cine este și cum arată „Prințișorul criptomonedelor”, milionarul pe care l-a cucerit Laurette

Cine este și cum arată „Prințișorul criptomonedelor”, milionarul pe care l-a cucerit Laurette

de negriuelena
loading...

Un nou cuplu face vâlvă în showbizul românesc! Nici nu a divorțat bine, căci Laurette deja a pus mâna pe un milionar.

Laurette, supranumită în lumea mondenă drept „modelul de ciocolată”, și-a găsit fericirea în brațele unui milionar român care locuiește în Stuttgart, Germania.

Noul iubit al lui Laurette se numește Stephan Lembke și este cunoscut ca „Prințișorul criptomonedelor”, datorită faptului că are mai multe afaceri cu criptomonede.

Frumoasa mulatră l-a cucerit pe omul de afaceri, iar acesta o răsfață cum știe mai bine, făcându-i toate poftele. Milionarul o plimbă peste tot pe Laurette cu automobilul său Ferrari.

Recent, cei doi au fost văzuți relaxându-se pe una dintre plajele de fițe din Mamaia, acolo unde au mers în vacanță împreună cu toată familia ei, luând masa în cele mai luxoase restaurante din acea zonă, dar și distrându-se în cluburile exclusiviste.

Laurette a fost căsătorită cu un alt om de afaceri, Ciprian Nistor, care a ajuns în închisoare, unde se află și la momentul actual.

După ce au încercat să aibă o relație la distanță, vedeta a decis că dorește să se bucure mai mult de viață, astfel că au ajuns la despărțire.

„Azi s-a pronunțat divorțul și imediat cum am ieșit, am simțit să scriu pe Facebook. A fost o căsătorie controversată, dar pe noi ne-au legat dragostea și respectul.

Eu m-am căsătorit cu tot sufletul, speram ca soțul meu să vină acasă și să ne bucurăm de familia noastră împreună.

Cred că am făcut tot ce mi-a stat în putință să transform căsnicia mea într-o adevărată familie, dar nu s-a putut. Au fost eforturi de ambele părți.

Nici lui nu i-a fost ușor în închisoare, îl mai apuca gelozia. S-a terminat pentru că așa a fost să fie. Nu regret pasul făcut, Dumnezeu a avut un plan cu mine.

Soțul meu a fost îngerul meu păzitor atunci când am avut cea mai mare nevoie, când nimeni nu se gândea la mine.

O să-i mulțumesc mult că a fost alături de mine, așa cum am fost și eu de el. Mi-aș fi dorit o nuntă frumoasă, familia lângă mine, o petrecere frumoasă.

Îmi vine să plâng un pic, a fost ceva intens. Am avut un an și opt luni cu bune și cu rele. Eu sunt sinceră și pun suflet în relațiile mele.

Sunt singură, dar nu duc lipsă de admiratori. A explodat Facebook-ul de dimineață. Sper ca Dumnezeu să îmi scoată în cale bărbatul cu care să merg înainte în viață.

Sunt liniștită, am grijă de fetița mea care a început clasa pregătitoare”, a transmis Laurette imediat după ce a semnat actele de divorț…

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!