Home Stiri mondene Cine i-a făcut cunoștință lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop. Aceștia se îndreaptă spre doi ani de relație

Cine i-a făcut cunoștință lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop. Aceștia se îndreaptă spre doi ani de relație

de Clara
  • Daniel Pavel și Ana Maria Pop formează un cuplu de mai bine de un an.
  • Relația lor pare să meargă din ce în ce mai bine, în ciuda vieții agitate pe care o au din cauza meseriilor.
  • Luciana Indre, verișoara acesteia, este cea care le-a făcut cunoștință.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop formează un cuplu de mai bine de un an, iar relația lor pare să meargă din ce în ce mai bine, în ciuda vieții agitate pe care o au din cauza meseriilor: el de profesie prezentator, ea de profesie avocat.

Aceștia s-au cunoscut în cadrul unei petrecere mondene și, atunci, a avut loc scânteia dintre ei. Ana Maria Pop chiar îl simpatiza pe Daniel Pavel de mai multă vreme, iar destinul a făcut în așa fel încât să se întâlnească.

Cine i-a făcut pe Ana Maria Pop și Daniel Pavel să se cunoască

Luciana Indre, verișoara acesteia, este cea care le-a făcut cunoștință și, acum, relația dintre ei avansează extrem de frumos. Cei doi s-au întâlnit la ceva timp după ce prezentatorul s-a despărțit de logodnica lui. „A fost de bun augur, pentru că s-au plăcut imediat”, a spus Luciana Indre, pentru Click.

Ana Maria Pop îl simpatiza încă dinainte de a-l cunoaște în persoană, dar, din momentul în care s-au cunoscut, a fost dragoste la prima vedere.

Conexiunea dintre cei doi a fost foarte puternică

Daniel susține că Ana Maria a fost o adevărată „apariție”, deoarece nicio altă femeie nu a mai avut până acum ce a avut ea. Prezentatorul a fost cucerit iremediabil de Ana Maria Pop și nu îi venea să creadă ce femeie frumoasă se află în fața sa.

„Eu mă uitam la ea și procesam. Am fost extrem de plăcut impresionat, eu veneam din junglă, la propriu”, a mărturisit acesta.

„Șarmul lui Daniel este mult mai puternic în realitate. Ni s-a făcut cunoștință și l-am felicitat pentru cum a măiestrit din vorbe acest show. S-a legat o conversație, am făcut câteva poze și am plecat fiecare pe drumul lui, un gând și un zâmbet rămânându-mi pe chip”, a povestit și Ana Maria, conform diva.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies