Home Stiri mondene Ciprian Marica, prins la hotel cu soția unui prieten! Cum s-a răzbunat soțul înșelat

Ciprian Marica, prins la hotel cu soția unui prieten! Cum s-a răzbunat soțul înșelat

de Arseni Ana
Ciprian Marica a fost prins cu soția unui prieten, în vara anului 2019, dar imaginile abia acum au fost dezvăluite. Soțul înșelat, Florin Muntean, este fiul patronului TransGaz, iar în 2018 a luat parte, împreună cu soția sa, Ana, la botezul celui de-al doilea copil al lui Marica. În august 2019, acesta a aflat că Ana îl înșela cu Marica la un hotel și s-a dus să îi confrunte, filmând discuția. În ciuda celor petrecute, Florin Muntean a decis să își ierte soția și să îi mai dea o șansă, cu atât mai mult cu cât au doi copii împreună: un băiat de doi ani și unul de patru ani. Însă, recent, acesta bănuia că soția îl înșală din nou, astfel că a pus la cale un plan pentru a afla adevărul. Soțul i-a cumpărat un telefon de ultimă generație, dar ceea ce nu știa soția era faptul că telefonul avea datele sincronizate cu ale lui, astfel că tot ce primea și trimitea ea ajungea și la el. Suspiciunile lui Florin Muntean s-au adeverit, soția sa îl înșela din nou, astfel că s-a răzbunat și a făcut public filmulețul din august 2019, acesta devenind viral. Ana Muntean a apărut la TV, în emisiunea ’Neatza cu Răzvan și Dani, unde participa la un concurs pentru titlul de Cea mai sexy mămică. Ciprian Marica este cunoscut pentru faptul că și-a înșelat cam toate iubitele. Cel mai celebru caz a fost când avea o relație cu Ilinca Vandici și a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu... Celebrul fotbalist are și el doi copii. Sursa: cancan.ro

Ciprian Marica a fost prins cu soția unui prieten, în vara anului 2019, dar imaginile abia acum au fost dezvăluite.

Soțul înșelat, Florin Muntean, este fiul patronului TransGaz, iar în 2018 a luat parte, împreună cu soția sa, Ana, la botezul celui de-al doilea copil al lui Marica.

În august 2019, acesta a aflat că Ana îl înșela cu Marica la un hotel și s-a dus să îi confrunte, filmând discuția.

În ciuda celor petrecute, Florin Muntean a decis să își ierte soția și să îi mai dea o șansă, cu atât mai mult cu cât au doi copii împreună: un băiat de doi ani și unul de patru ani.

Însă, recent, acesta bănuia că soția îl înșală din nou, astfel că a pus la cale un plan pentru a afla adevărul.

Soțul i-a cumpărat un telefon de ultimă generație, dar ceea ce nu știa soția era faptul că telefonul avea datele sincronizate cu ale lui, astfel că tot ce primea și trimitea ea ajungea și la el.

Suspiciunile lui Florin Muntean s-au adeverit, soția sa îl înșela din nou, astfel că s-a răzbunat și a făcut public filmulețul din august 2019, acesta devenind viral.

Ana Muntean a apărut la TV, în emisiunea ’Neatza cu Răzvan și Dani, unde participa la un concurs pentru titlul de Cea mai sexy mămică.

Ciprian Marica este cunoscut pentru faptul că și-a înșelat cam toate iubitele.

Cel mai celebru caz a fost când avea o relație cu Ilinca Vandici și a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu…

Celebrul fotbalist are și el doi copii.

Vezi video

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!