Home Fashion Cizme de vară care sunt în trend în acest an

Cizme de vară care sunt în trend în acest an

de admin
Cizme de vara

Cizme de vară pentru outfit-uri actuale și în pas cu moda. Cizme de vară create special pentru a fi purtate în acest sezon însă trebuie să știm să le alegem pe cele în pas cu moda. Din acest motiv, în acest articol veți găsi cele șapte modele de cizme de vară la modă în acest sezon.

Top 7 cizme de vară

  1. Cizme de vară colorate

Cizme de vara colorate

Atunci când ne referim la cizme de vară colorate, nu ne referim neapărat la cele cu un amalgam de culori pe o singură pereche, ci mai mult la cele în nuanțe puternice, precum fucsia, ce pot fi integrate cu succes în cele mai nonconformiste combinații. Aceste cizme de vară sunt, de regulă, create din pânză, pentru a oferi senzația de confort pe tot parcursul zilei.

Aceste cizme de vară colorate se pot găsi și în varianta pentru zilele ploioase, create special dintr-un material impermeabil, dar care oferă un curcubeu de culori.

  1. Cizme de vară din piele întoarsă

Cizme de vara din piele intoarsa

Atât de răspândite, aceste cizme de vară din piele întoarsă cu o lungime ce depășește genunchiul sunt alegerea potrivită pentru acest sezon, mai ales fiind create special pentru a oferi confort pe tot parcursul zilei.

  1. Cizme de vară scurte

cizme scurte de vara

Aceste cizme de vară scurte sunt la fel de renumite și îndrăgite, mai ales datorită culorilor pe care le au. Acest model de cizme de vară scurte sunt prevăzute cu șireturi și cu o talpă plană foarte confortabilă, putând fi purtate o zi întreagă fără a vă crea probleme.

  1. Cizme de vară lungi cu toc

Cizme de vara lungi cu toc

Modelul de cizme de vară lungi cu toc subțire și mic (de regulă 5 centimetri), fiind din lac, este un model care va face furori în acest sezon.

  1. Cizme de vară tip cowgirl

Cizme de vara tip cowboy

Nu putea lipsi din topul nostru acest model de cizme de vară tip cowgirl, fiind un model care face furori în rândul doamnelor, tocmai pentru că sunt foarte comode și foarte ușor de asociat, în același timp. Fie că alegem să purtăm o rochie, fie că ne dorim un jeans, aceste cizme de vară tip cowgirl ne vor scoate, cu siguranță, din anonimat.

  1. Cizme de vară decupate

Cizme decupate

Decupajul în partea din spate este în vogă în acest sezon în ceea ce privește modelul de cizme de vară. Acestea sunt ideale pentru a fi purtate atât la rochițe, cât și la pantaloni, mai ales datorită cataramelor cu care sunt accesorizate, precum și a vârfului ascuțit pe care îl au.

  1. Cizme de vară cu vârful decupat

cizme de vara cu varful decupat

Dacă tot am pomenit de cizmele care au partea din spate decupată, nu puteam sări peste cele cu vârful decupat, aflate, de asemenea, în tendințe. De regulă, cele cu talpa plană sunt foarte căutate, deoarece pot fi purtate pe parcursul zilei fără a deveni incomode…

Dacă adorați cizmele, cu siguranță acest top vă va face cu ochiul și vă va ajuta să vă alegeți perechea perfectă de cizme de vară cu care veți completa perfect orice ținută.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies