Home Stiri mondene Claudia Ghiţulescu, dezvăluiri uluitoare despre divorț: “Ne certam de la…”

Claudia Ghiţulescu, dezvăluiri uluitoare despre divorț: “Ne certam de la…”

de negriuelena
loading...

Perioadele dificile se țin lanț pentru Claudia Ghiţulescu. Aceasta nu doar că a pierdut o sarcină, dar a aflat și că soțul său o înșală cu o tânără de 20 de ani.

Îndrăgita artistă părea că trăiește o poveste de dragoste adevărată alături de alesul inimii sale, dar soțul său a cunoscut o altă femeie, iar totul s-a schimbat radical între ei.

Aceștia ajunseseră să se certe din orice, fără ca Claudia Ghiţulescu să cunoască motivul. Recent, artista a dezvăluit pentru Agenția VIP de la Antena Stars detalii despre neînțelegerile care au dus la divorț.

Aceasta a povestit cum soțul ei căuta motiv de ceartă din orice, chiar și din cele mai banale lucruri și, deși ea căuta să comunice cu el, iar el nu dorea să lămurească situația și să caute împreună o rezolvare.

„Acum sunt foarte bine, nu mai vrea să mă uit în trecut. Asta este viaţa, merge mai departe. Nu ştiu ce s-a schimbat între noi.

Acum sunt în momentul în care descopăr multe lucruri din trecut. Prima dată când am aflat de această relaţie cu o copilă a fost un mare şoc. Nu mă aşteptam la ce s-a întâmplat în căsnicia mea.

Orice îi spuneam îl deranja şi eu nu înţelegeam. La un moment dat el spunea la toată lumea că el divorțează. Eu voiam să comunic cu el, dar el nu voia să vorbească cu mine.

Le spunea prietenelor mele că sunt depresivă. Ne certam de la un pahar de apă, din nimicuri”, a dezvăluit Claudia Ghiţulescu la Antena Stars…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!