Home Stiri mondene Claudia Neghină a devenit mama unei fetițe chiar astăzi

Claudia Neghină a devenit mama unei fetițe chiar astăzi

de Clara

Claudia Neghină a născut o fetiță astăzi și le-a dat vestea fanilor chiar prin intermediul contului său de Instagram. Evenimentul a avut loc la ora opt dimineața, iar vedeta este mai fericită ca niciodată.

„Cea mai frumoasă zi din viața mea: astăzi, la 8:00, a venit pe lume prințesa mea, Sofia! Nu există cuvinte să descriu ceea ce simt, efectiv nu m-aș dezlipi de ea… și sentimentul este reciproc! Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele gânduri, suntem bine și sănătoase amândouă. #mom 💞 #happierthanever”, a scris aceasta pe rețelele sociale.

În urmă cu ceva timp, vedeta a mărturisit că nu știa că este însărcinată până când a intrat în a 19-a săptămână, după ce o prietenă i-a spus despre această posibilitate.

„Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o, pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația însă, având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor. Făceam yoga, mult sport. Am observat că au început să se acopere pătrățelele”, a mărturisit aceasta, conform celor de la wowbiz.ro.

„Eram cu o prietenă la o ședință foto și, când mă schimbam, ea mi-a zis că sunt gravidă. M-am uitat la ea și i-am zis că n-am cum să fiu gravidă, iar ea mi-a zis că am burtică de graviduță, așa și-a dat seama. Într-adevăr, observasem că începusem să fac puțină burtică în partea de jos, dar am zis că cine știe, poate m-am îngrășat. Era ciudat să mă îngraș tocmai acolo, că, în rest, eram destul de slabă. Și a doua zi chiar am fost la doctor, la control, și mi-a confirmat că eram în 19 săptămâni. Aproape patru luni. Am crezut că nu-s gravidă, pentru că am avut ceva probleme hormonale și, într-adevăr, nu mi-a venit menstruația și am mai avut astfel de perioade”, a explicat modelul în cadrul unui interviu acordat pentru click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies