Home Stiri mondene Claudia Pătrășcanu, declarații noi despre Gabi Bădălău și cealaltă femeie din viața sa: „Omul pe care îl iubeam…”

Claudia Pătrășcanu, declarații noi despre Gabi Bădălău și cealaltă femeie din viața sa: „Omul pe care îl iubeam…”

de negriuelena

Claudia Pătrășcanu a făcut în luna august 2019, pe Facebook, anunțul șocant că divorțează de soțul său, bărbatul cu care are doi copii.

Cântăreața dezvăluise la acea vreme că îndurase nenumărate umilințe în timpul mariajului și, mai mult decât atât, că soțul său o înșelase în repetate rânduri.

De curând, artista a făcut dezvăluiri noi despre despărțire și a oferit detalii tulburătoare despre Gabi Bădălău și felul în care s-a schimbat după ce a cunoscut-o pe cea care i-a devenit amantă.

„Adevăratele dureri sunt cele pe care le duci în tăcere şi în legătură cu care nu vrei să fii nici compătimit şi nici mângâiat.

Omul pe care îl iubeam, cel pe care îl consideram sufletul meu pereche, pe care l-am ales şi căruia i-am dăruit doi copii superbi şi sănătoși dispăruse, de o lungă perioadă, din viaţa de familie.

Se întâmplase cu un an în urmă ca, în viaţa iubirii mele, a tatălui copiilor mei, să apară altcineva.

Soţia şi copiii nu mai contau, ne uitase, păream nişte străini.

Implicarea, respectul, sentimentele lui nu mai existau, nu mai era acel bărbat căruia i-am dăruit totul, pentru care am renunţat la multe şi căruia i-am dăruit doi copii.

Nu mai ştiam cum arată, cine este, ce vrea, de ce continuă să mă mintă din orice, de ce nu apărea când aveam nevoie de el.

Nu mai era pentru noi. În schimb, era pentru altcineva.

Am trăit mult timp în minciună, durere, suferinţă, singurătate şi umilință. Aveam discuţii fără niciun rezultat.

După multe insistenţe şi rugăminți, chiar şi cererea unui divorţ amiabil, după alte şi alte apariţii ale lui lângă acea femeie de care toată lumea ştia, dar nimeni nu lua atitudine,

mi-am luat inima în dinți şi am scris acel mesaj, după care m-am trezit dată afară din casă de către omul căruia m-am dăruit cândva…

Şi nu am fost dată afară singură, ci cu ambii copii”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Ok! Magazine.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies