Home Stiri mondene Claudia Pătrășcanu, îngrozită că ar putea pierde copiii: „Atunci când primești tot felul de mesaje, amenințări, intimidări…”

Claudia Pătrășcanu, îngrozită că ar putea pierde copiii: „Atunci când primești tot felul de mesaje, amenințări, intimidări…”

de negriuelena

Claudia Pătrășcanu ar dori să poată comunica în mod civilizat cu fostul ei soț, astfel încât celor doi copii ai lor să le fie bine, dar susține că acesta nu dă dovadă de înțelegere.

Cu toate că nu crede că va pierde custodia copiilor, este totuși îngrozită de gândul că Gabi Bădălău s-ar putea folosi de influența familiei pentru a îi putea obține.

„El încearcă să compenseze prin cadouri, trebuie să recunosc, dar eu nu. Eu le ofer aceleași lucruri pe care le ofeream și înainte.

În schimb, le ofer atenție, iubire, petrec timp de calitate cu ei. Le place să iasă în parc și eu îi duc de câte ori pot.

Acum Gabriel îmi spune că vrea să practice un sport. Încerc cumva să le ofer lucruri care țin de educație și lucruri frumoase de viitor.

Pentru că sunt la vârsta la care înțeleg foarte bine, le-am explicat că lucrurile materiale nu sunt foarte importante și nu cu astea rămânem în viață.

Rămânem cu ceea ce învățam, cu ceea ce facem bun. Dar asta nu înseamnă că nu le cumpăr nimic”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Libertatea.

„Acum suntem în perioada în care cumpărăm cărți și citim în fiecare seară povești.

Gabriel e curios despre tot felul de lucruri, de corpul uman. Încerc să-i detașez de jocurile astea pe tabletă”, a mai spus aceasta.

„S-au întâmplat atât de multe lucruri în țara noastră, din nefericire, dar din punctul meu de vedere cred că nicio instanță nu va da custodia tatălui.

Toată lumea știe ce fel de om sunt, o mamă devotată care nu stă prin cluburi, care nu consumă alcool.

Ca orice mamă, îți trec prin minte tot felul de lucruri, dar nu vreau să mă gândesc la o astfel de situație.

Atunci când primești tot felul de mesaje, amenințări, intimidări, te gândești la ce e mai rău. Nu vreau să cred că există cea mai mică șansă ca acești copii să fie luați de lângă mine.

Ar fi o traumă, o durere pentru ei, iar pentru mine nici nu vreau să mă gândesc”, a mai spus vedeta.

„Eu vreau ca cei doi copii ai mei să aibă și mamă și tată. Nu vreau să-l decad din drepturi, deși poate uneori am avut și am destul de multe probe.

Nu-mi doresc acest lucru, pentru că-mi iubesc și prețuiesc atât de mult copiii încât vreau să aibă și mamă și tată…

Ambii părinți să fim implicați. Cel mai mult din partea lui îmi doresc lucrul ăsta”, a conchis Claudia Pătrășcanu.

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..