Home Stiri mondene Claudia Pătrășcanu o învinovățește pe mama lui Bădălău pentru divorțul lor

Claudia Pătrășcanu o învinovățește pe mama lui Bădălău pentru divorțul lor

de Clara

Claudia Pătrășcanu susține că fosta ei soacră este vinovată pentru divorțul său de Gabi Bădălău. Artista spune că ea este care l-a influențat pe afacerist.

„În totalitate (n.r. mama lui Gabi Bădălău e de vină). Dacă mama lui sau familia nu ar fi dat cu pumnul în masă că «du-te și dă-o afară cu copiii», sunt convinsă că Gabi n-ar fi făcut niciodată asta”, a spus Claudia, potrivit spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu susține că primește mesaje de amenințare

„Niciodată un om curat cu inimă nu poate face rău. Un om curat sufletește poate doar să se apere de cei răi, să se roage și să aștepte. Deci, când vedeți oameni răi, aceia nu au treabă cu Dumnezeu! Există două lucruri care te fac diferit: să râmâi demn, când nu ai nimic și să fii OM, când ai totul.

Într o lume plină de falsități, de răutăți, de oameni sau de șmecheri care pun presiune pe tine, care se cred mai presus decât cel de SUS, care consideră că banul este puterea supremă care aplică șantajul și minciuna pentru a încerca să te pună la pământ, ai nevoie doar de demnitate, tărie, înțelepciune, răbdare și rugăciune pentru acești rătăciți. Acțiunile și faptele spun totul, de la o zi la alta”, a spus Claudia.

„Cine are ochi să vadă, cine are urechi să audă! Pentru cei care confundă bunătatea cu prostia trebuie să știe că omul bun e foarteee inteligent. Tace, pentru că vrea, închide ochii, pentru că vrea, te ajută, pentru că vrea și poate, iartă, încearcă să uite, ignoră de multe ori răutățile, dar totul are o limită. Câta bunătate să le acorzi perverșilor?

Câtă bunătate să acorzi pentru toți mincinoșii sau mincinoasele care vorbesc și șantajează sau amenință lumea? Ajunge! Când ajungi să râzi de cineva care e mai bun decât tine (voi) și ești în stare să calci pe cadavre pentru a face doar rău și n-ai limită și stop, ce crezi că se va întâmpla? Ce viață crezi că poți să ai?”, a scris aceasta în mediul online.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies