Home Stiri mondene Claudia Pătrășcanu, primele declarații după ce a divorțat. Care sunt motivele șocante care au dus la despărțire

Claudia Pătrășcanu, primele declarații după ce a divorțat. Care sunt motivele șocante care au dus la despărțire

de negriuelena

Showbizul românesc este zdruncinat de încă o despărțire. Claudia Pătrășcanu, în vârstă de 40 de ani, a divorțat de tatăl celor doi copii ai săi, Gabriel Bădălău (34 de ani), fiul senatorului Niculae Bădălău.

Aceasta nu s-a mai ascuns, ci a făcut public de curând faptul că s-a despărțit, oferind totodată și motivele șocante care au dus la divorț.

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…

Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută!!! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu.

Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște, restul nu contează!

Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate!

M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul».

Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime!

Noapte binecuvântată tuturor!”, este mesajul pe care l-a transmis Claudia Pătrășcanu pe pagina sa de Facebook.

În luna mai 2019, artista publicase un mesaj pe contul său de Facebook unde și-a exprimat gândurile cu privire la abuzul emoțional, dar pe care ulterior l-a eliminat din cronologie.

„Am avut o noapte plină de gânduri.

M-am gândit serios să încep a scrie despre ceea ce unele femei trăiesc, despre ceea ce unii bărbaţi demonstrează, câte astfel de situaţii există.

Și de ce ajung multe femei în situaţia de umilință, jigniri, bătăi, să renunțe la job, să accepte lucruri pe care nu şi le doresc, să fie despărțite de părinţi şi de cei care o iubesc cu adevărat, să-i accepte partenerului amantele şi pentru care ei ajung să-şi creeze disconfort în familie.

Cum trăiesc şi se complac şi nu iau atitudine atunci când vine vorba de abuzul emoţional din partea partenerului de viaţă!

Aşadar, ce e de făcut dacă avem de-a face cu un astfel de soţ, iubit? Consider că abuzul emoţional este la fel de grav ca abuzul fizic şi dacă nu se face ceva acest lucru va continua la nesfârşit.

Cum începe abuzul fizic… începe să te mintă, să te abuzeze fizic, emoţional, poate chiar sexual, să te înşele, să te îndepărteze de părinţi, să-ţi dea bani şi să depinzi de el, să-ţi vorbească vulgar.

Să te jignească lângă prieteni, copii, părinţi, să te atingă mai mult decât îi permiţi, să te şantajeze, să ajungi să accepţi ceea ce lui îi place şi ţie îţi displace, să ajungi să fii exact ce vrea el (preşul lui) doar de dragul anilor petrecuți, de dragul familiei, a copiilor”, scrisese acea vreme cântăreața.

Claudia Pătrășcanu a fost membră a trupelor Exotic și Sexxy. Artista și Gabriel Bădălău s-au căsătorit în 2016 și au împreună doi băieți pe nume Gabriel și Nicolas…

Surse: adevarul.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies