Home Stiri mondene Claudia Pătrășcanu reacționează, după ce a primit noi acuzații din partea lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu reacționează, după ce a primit noi acuzații din partea lui Gabi Bădălău

de Clara

Zilele trecute, Gabi Bădălău a spus că fosta lui parteneră, Claudia Pătrășcanu, ar fi angajat detectivi. Acum, aceasta a reacționat la acuzele primite din partea tatălui copiilor săi.

„De foarte mult timp, eu nu am mai ieșit și nu am mai spus absolut nimic. (…) L-am ascultat pe distinsul domn Gabi Bădălău cu acuzațiile grave pe care le-a făcut la adresa mea. (…) Cumva, sunt băgată într-un circ, ceva ce nu mi-am dorit niciodată, nu mă caracterizează și nu ține de educația mea și, pentru a termina cu circul acesta, în replică, vreau să știți că veți primi un comunicat din partea mea luni”, a spus aceasta pentru cei de la Antena Stars.

„Nu este adevărat că îi fac plângeri penale. Mi s-au adus foarte multe jigniri. O să încerc să nu iau în considerare. Sunt obișnuită cu ele. Și, când îmi sun copiii, îmi închide telefonul și îmi spune ‘*%&*$. Niciodată nu sunt în preajma lui copiii, niciodată nu mi se dau la telefon. Sunt lucruri pe care eu le voi dovedi cu probe scrise și înregistrări’”, a mai spus Claudia.

Gabi Bădălău susține că vrea să fie lăsat în pace de Claudia Pătrășcanu

„A angajat o firmă de detectivi, dar instanța a respins această probă. Am avut această investigație din partea detectivilor, dar concluzia detectivilor în urma investigării era că fumez narghilea, că iau masa la restaurantele de pe Șoseaua Nordului și că m-au văzut că beau și că mă urc la volan și că sunt un pericol pentru copiii mei.

E foarte defectuoasă. E o fire foarte conflictuală, nu înțeleg și sunt uimit și șocat de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. Nu înțeleg răutatea pe care o are asupra mea de a mă decade din drepturi, de a mă omorî mai are să zică. Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal, inclusiv duminică, atunci când am avut un eveniment în familie, a sunat la 112 pentru o prostie, sunt obișnuit cu plângerile Claudiei”, a spus acesta la ”Xtra Night Show”.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies