Home Stiri mondene Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, divorț cu scandal

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, divorț cu scandal

de Buinoschi Andreea

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au trebuit să se vadă, din nou, în fața judecătorilor. Deși aceștia nu și-au vorbit, starea de tensiune dintre ei era extrem de ridicată, deoarece discuțiile au fost foarte lungi.

Procesul celor doi s-a întins pe mai multe ore, chiar aproape de apusul soarelui, semn că situația dintre ei este extrem de tensionată. Când au ieșit din sala de judecată, niciunul dintre ei nu a vrut să comenteze ceea ce s-a întâmplat. Cu toate acestea, un reporter XNS a declarat că s-au auzit țipete din sală, ceea ce înseamnă că procesul nu a fost unul foarte simplu.

Când a fost întrebată ce se va întâmpla cu cei doi copii pe care îi au împreună, Claudia a susținut că, fără doar și poate, minorii vor rămâne la ea, deoarece se consideră cea mai în măsură pentru a avea grijă de ei.

La începutul acestui an, Claudia a făcut niște declarații șocante, susținând că fostul soț a amenințat-o „Să nu mai fiu în viaţă şi să nu se ştie ce s-a întâmplat cu mine şi în ce fel, pentru că soţul meu, încă îi spun «soţ», că încă nu am divorţat, tot timpul mă amenința cu cuvinte jignitoare pe care nu pot să le reproduc pe TV, mă amenința că mă va declara nebună, că-mi va lua copiii şi multe, multe amenințări pe care… probabil va exista un moment în care voi arăta acele amenințări. Da, am fost ameninţată şi nu vin în faţa dumneavoastră să spun, nu vreau să-l denigrez pe tatăl copiilor mei, am vrut întotdeauna, chiar i-am dat foarte multe şanse, tot pentru copii, îi iubesc atât de mult, în disperare îi iubesc pentru că mi i-am dorit şi nu vreau să le fac rău, iar eu am trăit o traumă, văzându-mă dată afară cu doi copii, pe stradă, eu, dacă nu aveam o casă a mea, în comuna Agigea, ce se întâmpla cu mine şi cu doi copii? Ajungeam în Gara de Nord?”, a mărturisit aceasta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..