Home Stiri mondene Claudia Pătrășcanu și mama ei, amenințate de Bianca Drăgușanu? „Vă îngrop pe amândouă de vii”

Claudia Pătrășcanu și mama ei, amenințate de Bianca Drăgușanu? „Vă îngrop pe amândouă de vii”

de Clara

Din nou, fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, și Bianca Drăgușanu sunt implicate într-un scandal de zile mari. Cele două își reproșează fel de fel de lucruri, iar acuzațiile încep să fie tot mai serioase.

Bianca și Claudia sunt pe cale să se dea în judecată și se pare că niciuna nu se lasă, mutând scandalul în sala de tribunal.

„Acum câteva luni s-a întâmplat. Mama s-a trezit cu mesaje de la ea. Mama era acasă, eu, acasă. I-a trimis, apoi, și vocal. Mama a venit la mine și mi-a spus ce i-a scris. Au fost niște discuții, scria mesaje, apoi le ștergea, iar le scria. Mesaje de om cu probleme. Mama i-a scris și ea, a zis că poate-i luminează mintea. Cert e că mama a primit mesaje de amenințare.

Aia a trimis înregistrarea. O ascultam și nu-mi venea să cred. Cuvinte obscene, care nu pot fi reproduse. Și amenințări. «Fă, vă îngrop pe amândouă de vii. Am procurori, am avocați, bani să vă pot îngropa de vii. De mine nu scăpați. Te duc după mă-ta în groapă. Sunt șmecheră, fă, eu, în România, sunt șmecheră», ne-a transmis. Atunci, am făcut plângere la Poliție, la Procuratură și așteptăm să se rezolve. Sper ca legea să facă ceva. Dacă oamenii ar da la minutul 4 și 20 în emisiunea «Din Dragoste», a lui Mircea Radu, s-o asculte ce zice, câte crime era ea să facă pentru bărbații din viața ei și câte femei a nenorocit ea… Așa zicea atunci, că este consumatoare de antidepresive.

A folosit pozele mele din «Playboy», de acum 20 de ani, le-a pus la ea. Mi-a folosit imaginea, chiar dacă pozele erau apărute. Îi deschid un proces pentru asta și va face ea drumul București – Constanța, nu eu Constanța – București, cum zice ea”, a declarat Claudia Pătrășcanu în cadrul emisiunii lui Dan Capatos…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies