Home Stiri mondene Claudia Pătrășcanu spune că divorțul de Gabi Bădălău a fost cauzat de mama acestuia

Claudia Pătrășcanu spune că divorțul de Gabi Bădălău a fost cauzat de mama acestuia

de Clara
  • Claudia Pătrășcanu se află, de aproximativ trei ani, în divorț cu Gabi Bădălău, iar principalul motiv pentru care aceștia nu au ajuns la un consens este reprezentat de cei doi copii ai lor.
  • Acum, artista susține că mama lui Gabi Bădălău este vinovată pentru divorțul lor.
  • În cadrul unui interviu, fosta soție a lui Bădălău a dat mai multe detalii despre cele întâmplate.

După aproximativ trei ani de la despărțire, Claudia Pătrășcanu spune cine este responsabil pentru divorțul dintre ea și Gabi Bădălău. Artista susține că fosta ei soacră este responsabilă pentru tot ceea ce s-a întâmplat între ei.

Claudia Pătrășcanu o învinovățește pe mama lui Gabi Bădălău

„Cred că căsnicia noastră din partea lui a fost un moment din viața lui, un moment în care și-a găsit liniștea, o perioadă mică, un moment de liniște și pentru familia lui. Eu cred că nu m-a iubit niciodată, dar asta nu mă afectează cu nimic și nu m-a afectat niciodată în timpul căsniciei.

Un barbat care să ajungă să-și facă o amantă, o iubită pe care să o prezinte peste tot, de care să nu mai țină cont de soție, de familie, de copii, înseamnă că acolo s-au investit sentimente, iar pentru soție nu mai are niciun sentiment”, a spus aceasta, conform celor de la viva.ro.

Artista o consideră responsabilă pe fosta ei soacră

„Dacă mama lui nu ar fi dat cu pumnul în masă să ies afară cu copiii, el nu ar fi făcut asta. Daca nu era mama lângă mine, să-mi deschidă brațele, să mi ofere un loc, nu știu ce aș fi făcut.

Mi-a spus să-mi iau absolut tot și să las tot ce este al lui, casa, mașina, simți că-ți fuge pământul de sub picioare. Am avut acelasi sentiment pe care l-am avut când a murit tatăl meu. S-a simțit o ruptură”, a mai spus artista.

„În totalitate (n.r. mama lui Gabi Bădălău e de vină). Dacă mama lui sau familia nu ar fi dat cu pumnul în masă că «du-te și dă-o afară cu copiii», sunt convinsă că Gabi n-ar fi făcut niciodată asta”, a mai spus Claudia, potrivit spynews.ro, în urmă cu puțin timp.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies