Home Stiri mondene Claudia Pătrășcanu spune că scandalul în care a fost implicat Bădălău le face rău copiilor

Claudia Pătrășcanu spune că scandalul în care a fost implicat Bădălău le face rău copiilor

de Clara

Claudia Pătrășcanu reacționează după ce, în urmă cu doar câteva săptămâni, Gabi Bădălău a fost implicat într-un scandal de zile mari. Potrivit celor de la cancan.ro, acesta ar fi mers la o petrecere a burlacilor, unde au fost invitate și alte fete, iar Bianca Drăgușanu l-ar fi bătut.

„Gabi era văzut un om căsătorit, la casa lui, cu o soție așa cum trebuie. În calitate de mamă a copiilor, ce pot să spun… Mă gândesc foarte mult la copiii noștri, țin foarte mult la educația și creșterea lor. Nu pică bine. Este viața lui, face ce vrea cu ea.

Am avut discuții și am încercat să-i explic faptul că mă interesează viața copiilor. Nu mai vreau să vorbesc despre el, are și el o vârstă și știe foarte bine ce are de făcut. Este viața lui!”, a spus artista la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu ar fi fost amenințată de Bianca Drăgușanu

„Acum câteva luni s-a întâmplat. Mama s-a trezit cu mesaje de la ea. Mama era acasă, eu, acasă. I-a trimis, apoi, și vocal. Mama a venit la mine și mi-a spus ce i-a scris. Au fost niște discuții, scria mesaje, apoi le ștergea, iar le scria. Mesaje de om cu probleme. Mama i-a scris și ea, a zis că poate-i luminează mintea. Cert e că mama a primit mesaje de amenințare.

Aia a trimis înregistrarea. O ascultam și nu-mi venea să cred. Cuvinte obscene, care nu pot fi reproduse. Și amenințări. «Fă, vă îngrop pe amândouă de vii. Am procurori, am avocați, bani să vă pot îngropa de vii. De mine nu scăpați. Te duc după mă-ta în groapă. Sunt șmecheră, fă, eu, în România, sunt șmecheră», ne-a transmis. Atunci, am făcut plângere la Poliție, la Procuratură și așteptăm să se rezolve”, a declarat Claudia Pătrășcanu în cadrul emisiunii lui Dan Capatos.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies