Home Stiri mondene Claudia Pătrășcanu, un nou atac la adresa Biancăi Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu, un nou atac la adresa Biancăi Drăgușanu

de Clara

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu a scris pe pagina sa de Instagram despre frumusețea naturală. Aceasta le-a mărturisit fanilor ce face ea pentru a arăta extrem de bine și la 40 de ani, adăugând că operațiile estetice nu te fac frumoasă, deoarece nu mai ești naturală, făcând aluzie la intervențiile Biancăi Drăgușanu.

O întrebare care îmi este adresată zilnic:
«Ai silicoane? Ai botox? Transformări? Cum mă mențin naturală la 40 de ani?!» O femeie nu are nevoie de botox și nici de silicoane. O femeie are nevoie de atitudine și încredere în sine. Oricât de multe sau puține kg ai, oricât de puțină sau multă frumusețe genetică ai, important este să fii tu și să nu te transformi într-un obiect… să rămâi ceea ce ești și cum ai fost creat.


Toate au o măsură în viață și bun-simț. Nu mi-au plăcut niciodată exagerările, nu gândesc la transformări, deoarece consider că frumusețea naturală nu o poți compara cu nimic. Este unică! Tot ce fac este să dorm bine, să mănânc moderat, să zâmbesc, să mă bucur de tot ceea ce sunt și ce mi se oferă, să folosesc produse cosmetice cât mai naturale, să mă relaxez prin meditație cu muzică și lumânări parfumate, să cânt, să dansez, să fac totul pentru copiii mei, încât să-i văd zâmbind. Nu este nimic complicat, trebuie doar să crezi. Se poate să arăți bine la orice vârstă, fără intervenții care te pot face să ajungi ceea ce nu ești. Ador să fiu femeie!😊


PS: Un pont pentru voi… în fiecare dimineață, o lingură cu ulei de măsline”, a scris Claudia Pătrășcanu pe pagina sa de Instagram…

Reacția Biancăi Drăgușanu a venit imediat, spunând că nu este un nimeni și că este perfectă, exact așa cum își dorește. „Nimeni nu e perfect. Eu nu sunt nimeni. Eu sunt perfectă”, a declarat fosta prezentatoare.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies