Home Stiri mondene Clejanii au ajuns la disperare cu cei doi copii-problemă! „Le este frică să nu se apuce de prostii mai mari”

Clejanii au ajuns la disperare cu cei doi copii-problemă! „Le este frică să nu se apuce de prostii mai mari”

de negriuelena

Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns la capătul puterilor în privința celor doi copii ai lor, Margherita și Fulgy.

Surse din apropierea lăutarilor de la Clejani susțin că cei doi nu știu ce să mai facă, deoarece le-au dăruit totul copiilor lor, iar aceștia au apucat-o pe căi greșite și se implică în scandaluri care mai de care mai grave.

Viorica și Ioniță le-au luat mereu apărarea Margheritei și lui Fulgy, le-au asigurat confort de cinci stele, i-au scos din necazuri de fiecare dată, dar acum se simt depășiți de situație.

Faptul că Margherita a provocat un accident și a fost depistată sub influența drogurilor la volan a fost picătura care a umplut paharul.

„Viorica și Ioniță le-au luat fiecărui copil câte un apartament de lux. Se săturaseră ca fel de fel de tineri și tinere să se perinde prin casa lor.

Amândoi au asistat și la certuri îngrozitoare, așa că au decis că liniștea lor e cea mai important și fiecare trebuie să stea la casa lui.

Ioniță s-a luptat enorm pentru copiii lui, i-a adunat pe fiecare de pe te miri unde, a dat bani grei pentru a aplana conflicte.

Efectiv nu știe ce să mai facă, nu știe cum să îi controleze. Viorica plânge mereu, săraca.

Cred că cea mai mare greșeală este faptul că îi alimentează, în continuare, și pe Margherita, și pe Fulgy, cu bani.

Cu mulți bani. Le face toate poftele. Le este frică să le taie veniturile, pentru că se gândesc ca nu cumva copiii să nu se apuce de prostii și mai mari…

Greu să fii părinte cu așa odrasle”, au declarat pentru impact.ro surse apropiate ale Clejanilor.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies