Home Stiri mondene Clejanii au primit o nouă lovitură. Iată despre ce este vorba!

Clejanii au primit o nouă lovitură. Iată despre ce este vorba!

de Clara

Problemele se țin scai de familia Clejanilor. După ce fata lor a provocat un grav accident în Capitală în urmă cu câteva luni și după ce s-a făcut publică informația conform căreia aceasta împreună cu fratele său consumau substanțe interzise, Clejanii trebuie să rezolve o altă problemă.

Firma celor doi artiști, Clejani Music S.R.L., a fost citată de către fisc. Numele firmei apare pe lista ce a fost emisă pe data de 12 iunie a acestui an: „În temeiul art.47 alin. (5) din Legea 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, vă comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili”.

În dreptul numelui firmei Clejanilor, apare „act administrativ-decizie accesorii”, iar data este 20 ianuarie 2020. „Deciziile referitoare la obligațiile de plată accesorii se emit, trimestrial, pentru toți debitorii, cu excepția celor care înregistrează obligații fiscale care fac obiectul înlesnirilor la plată. Deciziile referitoare la obligațiile de plată accesorii reprezentând penalități de întârziere se emit o singură dată, trimestrial, pentru obligațiile fiscale principale care au împlinit 90 de zile de la scadență, cu excepția situației în care acestea au fost stinse parțial sau total, după caz”, sunt cuvintele care apar pe site-ul ANAF.

Cu toate acestea, site-ul nu a făcut publice și cifrele sumei pe care o datorează, însă, la finalul anului 2019, la Ministerul de Finanțe, aceștia aveau o datorie de 120.000 euro, adică de circa 571.000 de lei.

Acum câteva zile, Margherita a primit rezultatele de la INML, iar acestea au arătat ceea ce toată lumea bănuia, și anume că Margherita a consumat droguri. Sursele Gândul.ro susțin că fata Clejanilor mai consumase și alte substanțe înainte de a se urca la volan, acestea fiind patru la număr. Printre acestea se numără și metadona…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies