Home Stiri mondene Clejanii, îngenunchiați de rușine. Margherita a recunoscut tot

Clejanii, îngenunchiați de rușine. Margherita a recunoscut tot

de Clara

Clejanii trăiesc în rușine, deoarece fiica lor, Margherita, a trebuit să recunoască faptul că a consumat substanțe interzise în ziua în care a provocat accidentul, în ciuda faptului că toată familia a negat vehement acest lucru.

Acum trei luni, Margherita a provocat un accident în București. Polițiștii veniți la fața locului au constatat că aceasta consumase substanțe interzise și, în acel moment, se afla sub influența lor. Cu toate acestea, nici ea și nici familia ei nu au recunoscut acest lucru public, ba chiar au refuzat de două ori să plătească testele care ar fi demonstrat că, într-adevăr, Margherita era sub influența drogurilor.

Conform rezultatelor venite de la INML, s-a aflat că fata lăutarilor a consumat un cocktail de stupefiante, printre care se afla și cocaină, aceasta fiind și cauza accidentului. Dată fiind situația actuală, Margherita a fost nevoită să își recunoască vina, dar, chiar și așa, aceasta are dosar penal, iar permisul îi este încă suspendat.

În momentul de față, polițiștii speră ca Margherita să îi ajute să îi găsească pe cei care vând acest gen de substanțe interzise vedetelor din România.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Viorica de la Clejani, mama Margheritei, a decis să rupă tăcerea și și-a făcut apariția într-o emisiune TV. Aceasta a declarat că fata sa a fost influențată negativ de diferite persoane din anturajul din care făcea parte, iar persoana cea mai vinovată ar fi fost chiar iubitul său.

„E smecheră fata mea, a ţinut prima pagină a ziarelor. Ei sunt copiii mei, i-am făcut cu Ioniţă, nu cu tabloidele. O să îi apăr mereu. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în ţara asta. I se poate întâmpla oricui. Mulțumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj nepotrivit. Eu le-am spus mereu copiilor mei cu cine umblă, cu cine se duc. Margherita vrea să fie unicată, în felul ei. Maimuța nu era a noastră, era a fostului prieten al Margăi.

Marga este bine la momentul ăsta, mulţumim lui Dumnezeu pentru că ascultă şi muncește. Marga e o fată frumoasă şi înțeleaptă, cred că a înţeles. Noi avem încredere în Marga, ea a spus că nu a consumat nimic (n. r. – droguri). La momentul accidentului, Marga a fost foarte cooperantă. Era obosită, lucrase o noapte întreagă. Din cauza oboselii a făcut accidentul”, a declarat Viorica de la Clejani…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies