Home Coafuri si Tunsori Coafuri păr lung la modă în 2019 | 20 de coafuri păr lung

Coafuri păr lung la modă în 2019 | 20 de coafuri păr lung

de admin
Coafuri par lung la moda

Coafuri păr lung care sunt la modă în 2019. Vă prezentăm 20 de coafuri păr lung ușor de făcut de oricine.

În acest articol veți afla cum să vă coafați părul rapid, simplu și foarte chic. Trebuie să știți încă de la început că în materie de coafuri păr lung la modă în 2019 simplitatea și bunul-gust sunt fundamentale.

Coafuri păr lung la modă în 2019 – sfaturi și trucuri

Dacă aveți un păr foarte bogat, este important să puneți accent pe îngrijirea lui, înainte de a vă gândi la cele mai inspirate coafuri pentru păr lung. Cu siguranță că nu este ușor să obții coafuri păr lung la modă în 2019 perfecte, dar cu cât părul va fi mai sănătos și mai rezistent, cu atât procesul de coafare se va simplifica. Iată câteva sfaturi utile în acest sens:

  • Rutina de îngrijire – înainte de procesul propriu-zis de coafare, un păr lung și bogat are nevoie de o rutină corespunzătoare de îngrijire. Veți obține coafuri păr lung la modă în 2019 extraordinare doar dacă părul vostru va fi sănătos, rezistent și va avea o strălucire naturală. De asemenea, menținerea integrității firului de păr și a uniformității nuanței acestuia sunt condiții obligatorii când vine vorba de coafarea unui păr lung.
  • Protejarea părului – procesul de coafare poate contribui la deteriorarea firului de păr, motiv pentru care este foarte important să vă protejați cât mai bine podoaba capilară. Dacă obișnuiți să vă coafați părul cu placa sau cu ondulatorul sau dacă, pur și simplu, folosiți foarte des un uscător de păr cu putere mare, este foarte important să folosiți un spray de păr pentru protecție termică. De asemenea, măștile și uleiurile hrănitoare pentru păr trebuie folosite cu regularitate.
  • Coafarea ocazională – dacă vă doriți coafuri păr lung la modă în 2019 trebuie să știți că este bine ca acestea să fie realizate ocazional. Nu este indicat să vă faceți un obicei din coafarea părului, căci în timp acesta se va degrada. Pentru evenimentele importante puteți realiza coafuri mai complexe, iar coafurile simple, realizate cu o perie rotativă, pot fi purtate în fiecare zi.
  • Nu uitați de accesorii – în 2019 sunt foarte la modă accesoriile pentru păr. Fie că este vorba despre eșarfe, despre cleme, funde, clești, flori sau agrafe, accesoriile vor da un aer chic coafurilor pentru păr lung. De asemenea, puteți integra într-o coafură și coronițe cu flori sau din pietricele pentru a obține un look mai romantic.

Coafuri par lung ondulat

Idei de coafuri păr lung la modă în 2019

Dintr-un păr lung, des și bogat se pot obține o mulțime de coafuri, atât mai simple, cât și mai complicate, așa că puteți experimenta oricât doriți. Mai jos veți găsi câteva idei de coafuri pentru păr lung care vor fi foarte la modă pe întreg parcursul anului 2019. Acestea se potrivesc pentru majoritatea fizionomiilor, așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă aveți fața ovală, rotundă, pătrată sau alungită.

  1. Bucle lejere

Coafuri par lung in trend

Buclele nu se vor demoda niciodată, ci se vor bucura întotdeauna de popularitate, mai ales pentru faptul că acestea arată foarte bine atât purtate ca atare, cât și în diverse coafuri pentru păr lung. Dacă aveți părul bogat și vă doriți o coafură lejeră, simplu de realizat și potrivită pentru o mulțime de situații, nu ezitați să vă faceți câteva bucle lejere cu ajutorul unui ondulator de calitate. Dacă aveți destul de multă îndemânare, puteți obține bucle foarte bine definite și cu ajutorul unei plăci pentru păr.

Buclele vor arăta foarte romantic dacă sunt purtate pe spate și pieptănate ușor, astfel încât să își mai piardă din rigiditate. Dacă vă doriți coafuri pentru păr lung mai deosebite, puteți purta o coroniță, o fundiță sau o eșarfă.

  1. Coada de cal

Coafuri par lung prins

Una dintre cele mai celebre coafuri pentru păr lung care va fi la modă și în 2019 o reprezintă deja cunoscuta coadă de cal. Aceasta arată impecabil pe un păr lung, des, perfect drept. Dacă părul vostru este suficient de lung și are destul volum, puteți obține o coadă de cal perfectă, potrivită atât pentru zilele de lucru, cât și pentru diferite evenimente.

Dacă aveți senzația că o coadă de cal este o coafură mult prea simplă, aceasta poate fi stilizată prin folosirea accesoriilor pentru păr. Clemele metalice sau agrafele cu detalii romantice se vor potrivi foarte bine și vor fi în trend în 2019.

  1. Coc lejer

coafuri par lung cocuri

Cocul este și în 2019 simbolul eleganței și feminității în materie de coafuri pentru păr lung. Acest gen de coafură se potrivește femeilor trecute de 25 de ani, mai ales că lasă impresia unei atitudini serioase, impunătoare și chiar autoritare.

Când vine vorba de coafuri pentru păr lung, un coc simplu, strâns a spate este ideal pentru acelea dintre voi care nu știți cum să vă aranjați părul dimineața devreme, când vă pregătiți pentru o nouă zi de lucru. Pe parcursul zilei, în funcție de evenimentele la care veți participa, puteți conferi autenticitate unui astfel de coc aparent banal. O astfel de coafură poate fi accesorizată sau stilizată cu ajutorul produselor pentru coafat (ondulator, fixativ, spumă sau gel pentru păr).

  1. Coafuri păr lung pe o parte

coafura par lung impletit intr-o parte

Dacă aveți fața rotundă sau ovală și un păr lung pe care nu știți cum să îl mai coafați, coafurile pe o parte v-ar putea scoate din impas. Multe coafuri pentru păr lung se fac pe o parte astfel încât lungimea podoabei capilare și strălucirea acesteia să fie scoase în evidență. Fie că optați pentru bucle pieptănate pe o parte, fie că prindeți părul într-o parte, acesta va arăta foarte chic și natural. De asemenea, și aceste coafuri pentru păr lung pot fi accesorizate sau stilizate după propriile preferințe.

  1. Împletituri

coafura par lung impletit

Când vine vorba de coafuri pentru păr lung, este inevitabil să nu ne gândim la împletituri, mai ales că acestea se pot realiza într-o mulțime de feluri. Fericitele posesoare ale unui păr lung au din ce să realizeze împletituri foarte complexe, dar nici cele simple nu trebuie uitate. Împletiți părul în codițe, spic, coadă de pește sau realizați coronițe din păr împletit. Nu veți da niciodată greș cu o astfel de coafură…

coafuri par lung nuntaCoafuri par lung pe o parteCoafuri par lung vedeteCoafuri par lung blondCoafuri par lung prins in coada si coccoafura par lung prins in cocCoafuri par lung pentru nuntacoafuri par lung mireasa cu floricoafura par lung mireasacoafura par lung nuntacoafura coada de cal par lung

modele de coafuri par lungidei de coafuri par lung

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies