Home Stiri mondene Codin Maticiuc a spus câţi bani a cheltuit până în prezent

Codin Maticiuc a spus câţi bani a cheltuit până în prezent

de Buinoschi Andreea

Codin Maticiuc se numără printre milionarii României și niciodată nu s-a ferit din a arăta cât a cheltuit și în ce lux trăiește. Acum, acesta a făcut câteva declarații interesante despre averea sa.

„Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult. De ce 30 și un pic? Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani, am cheltuit câteva milioane”, a spus acesta în cadrul podcast-ului La Mijloc.

„Împlinesc 40 de ani. Acum, pe 5 octombrie. De obicei, fac o super petrecere. Chiar am organizat câteva legendare. Anul trecut însă nu am făcut-o, căci filmam undeva în munți la un film care va apărarea probabil la anul. M-am gândit că mă voi revanșa anul acesta, că tot e cifră rotundă. În contextul actual, n-am s-o fac. În schimb, apelez la toți prietenii mei din offline și de aici din online să mă ajute să strâng bani pentru renovarea etajului șapte de la Fundeni. Am construit băile. Vreau să pot schimba și mobilierul”, este mesajul prin care Codin a spus ce intenționează să facă.

„Cam atât mă lasă să spun despre el și i-am smuls câteva poze azi pe șantier la Fundeni. Mi se pare greșit. Trebuie să îi cunoaștem pe oamenii care ajută. Ei trebuie să iasă în față. Să spună unde ajută și de ce au ales respectiva cauză.

Așa cum v-am spus la început, el e Ciprian. Numele de familie nu mă lasă să-l divulg. A văzut că am postat conturile și a trimis niște bani pentru renovarea etajului șapte. Nu ne cunoaștem și așa că mi-a scris pe Facebook: «Am trimis niște bani și mă gândesc dacă ai cum să-mi faci un contract, că e suma cam mare și să nu avem probleme». Mi-a trimis OP-ul. Îmi pare nespus că nu mă lasă să spun cât, dar mie mi s-au părut mulți bani. Inițial, nu mi-a venit să cred. Am sunat la contabilitate să verific. Era adevărat. Banii intraseră…

Astăzi, și-a dorit să meargă cu mine o zi pe șantier. Să vadă cum e, ce facem și cu ce poate el să mai ajute…”, a fost mesajul lui Codin de pe rețelele sociale.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies