Home Stiri mondene Codin Maticiuc, detalii neştiute până acum despre Nuţu Cămătaru

Codin Maticiuc, detalii neştiute până acum despre Nuţu Cămătaru

de Clara

În urmă cu puţin timp, Codin Maticiuc a lansat o carte despre viaţa lui Nuţu Cămătaru. Invitat în cadrul podcast-ului lui Gojira, acesta a oferit câteva detalii în plus despre motivul pentru care a ales să scrie despre el.

„Am fost martor la mai multe lucruri, am auzit fără să vreau. Nu a stat niciun moment să lucreze cu mine la carte. Eu, pur și simplu, eram acolo. De tăiat, am tăiat mult și eu, și avocații (n.r. – brut) legat de posibilele procese și penale și civile. Primul am fost eu, când am spus ce lucruri să nu apară în carte, apoi, au fost avocații și, ultimul, a fost el (n.r. – interlopul).

Pur și simplu, eu, personal, sunt un vânător de povești. Am avut mereu o fascinație către zona asta de mafie și am zis «Ok, m-aș duce la liderul mafiot de la noi» și am reușit să am acces la familia asta. M-aș bucura să văd o viață a lui Nuțu Cămătaru scrisă fără acordul lui, invit pe oricine să facă asta”, a spus afaceristul.

„Eu m-am considerat întotdeauna omul potrivit la momentul potrivit. Am găsit un om care să mă introducă acolo, un om pe care eu îl cunoșteam, iar el îi era apropiat lui, îi era fin. Ăla mi-a făcut o introducere bună. Eu, când am ajuns acolo, eram, deja, în barcă. Deja știa despre ce vreau să-i vorbesc. Am vorbit fix șase minute. Nu sunt discuțiile așa, mai ales la început. Cred că a contat că am mai scris o carte.

Eu am avut norocul și el a avut ghinionul extraordinar că, în această perioadă, a avut un proces. În 2017, vara, l-am cunoscut și am început să stau cu el. I-am spus: «Pe lângă planul trecutului, care este un unghi subiectiv al dumneavoastră, vreau un unghi al meu, în care să vă văd eu în relație cu alții, alții în relație cu dumneavoastră, unde mergeți etc». Am stat cu el de vara, procesul a început toamna, eu am prins Curtea Supremă. În acești cinci ani, eu am prins libertatea lui – cu nunți la care a fost naș, la care a fost invitat – și perioada de proces”, a mai spus acesta în cadrul emisiunii XNS…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies