Home Stiri mondene Codin Maticiuc preia inițiativa, arătându-i statului cum se face treaba

Codin Maticiuc preia inițiativa, arătându-i statului cum se face treaba

de Buinoschi Andreea

Codin Maticiuc este pus pe fapte mari. Acesta vrea să renoveze etajul al șaptelea al Spitalului Fundeni, pentru a-i ajuta pe copiii internați la secția de Oncologie Pediatrică. Acesta face tot ceea ce îi stă în putință pentru a reuși, donându-și chiar și ziua de naștere.

„De început, am început pe 5 septembrie. Când am venit cu muncitorii, încă nu fuseseră mutaţi pacienţii. A, aţi venit? Păi, staţi aşa”, a scris Codin pe pagina sa de Facebook.

Totul a început în urmă cu patru ani, când venise la Fundeni pentru a le aduce copiilor cadouri din partea lui Moș Crăciun. Atunci, Maticiuc s-a întâlnit cu o fetiță pe nume Lăcrămioara. Micuța era bolnavă de cancer în stadiul terminal, ea fiind motivul pentru care milionarul a pornit campania.

Mai mult decât atât, acesta și-a tatuat pe mâna stângă „fata de la 702”, promițând, în acel moment, că le va oferi copiilor un salon mai puțin deprimant.

„Astăzi, Lăcrămioara s-a stins şi eu te rog, Doamne, s-o primeşti frumos. Cum ştii tu mai bine. Şi te mai rog, până ajunge Sus, la Tine, să aibă păr lung. Ştiu că-şi dorea rău”, a scris Codin pe pagina sa de Facebook. Apoi, a urmat strângerea de fonduri care, la început, a fost privită cu scepticism. „Au donat mulţi oameni sume mici. M-am temut că o să se întâmple ca la Cuminţenia Pământului, adică n-o să se adune destui bani şi va trebui să-i dau înapoi şi n-o să pot, că sunt prea mulţi donatori ”, a completat Maticiuc.

„Dintre persoanele fizice, cel mai mult a donat prietenul meu, Mihai Bendeac. I-am şi spus că îmi doresc ca, într-o bună zi, să fie primul în topul donatorilor, şi peste persoanele juridice. El sau altcineva, să văd un om cu bani cum dă mai mult decât firmele”, a mai adăugat acesta…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies