Home Stiri mondene Codin Maticiuc rupe tăcerea: „Am plecat de sub nivelul mării”

Codin Maticiuc rupe tăcerea: „Am plecat de sub nivelul mării”

de Buinoschi Andreea

Codin Maticiuc a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Cazacu, unde a vorbit despre titulatura pe care o are de atâta vreme: „băiatul de bani gata”. Afaceristul susține că, în ciuda aparențelor, reușește să facă o impresie bună, tocmai pentru că oamenii nu au astfel de așteptări de la el.

„Există un avantaj atunci când lumea te desconsideră… este foarte ușor să faci impresie bună. Întotdeauna am plecat de sub nivelul mării și am fost considerat un băiat extraordinar doar pentru că am fost văzut că mâncam cu furculița și salutam. E foarte bine să fii subapreciat. Totul în viață este despre așteptări. La mine e clar: așteptările sunt foarte scăzute, așa că te voi impresiona pozitiv.

Ideea cu «băiatul de bani gata» nu mă deranjează, dar nici nu-mi place, pentru că nu e ceva cu care neapărat să te mândrești. E, pur și simplu, o realitate, un fapt, eu sunt asumat și asta e realitatea mea”, a spus Codin Maticiuc în cadrul emisiunii Distracțiile lui Cazacu.

De ceva timp, Maticiuc s-a implicat în renovarea etajului 7 de la Spitalul Fundeni. Despre această inițiativă a decis să vorbească în cadrul unui interviu acordat pentru libertateapentrufemei.ro. „Obligație. Clar. Direct proporțională cu putința. Ai făcut bani? Ajută cu ei. Ai «followerși»? Ajută astfel. Și tot așa. Speranța e legată de România și oamenii ei. Cu pași de melc, dar mi se pare ca mergem spre bine. Teamă mi-e de tot ce poate sa vină care nu ține de noi și să ne îngenuncheze. Cum e mizeria asta de virus. Schimbări climatice sau altele…

Nu m-am schimbat mult. Aproape deloc. Poate doar o maturizare direct proporțională cu vârsta și o evoluție direct proporțională cu pregătirea pe care timpul mi-a permis-o. Voi fi mereu băiatul cu sufletul împărțit între renovarea spitalelor publice și sticla lui de Grey Goose de la LOFT”, a spus Codin, pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..