Home Compatibilitate zodii Compatibilitate Berbec-Capricorn

Compatibilitate Berbec-Capricorn

de admin
Compatibilitate Berbec-Capricorn

Această compatibilitate Berbec-Capricorn are un procent de reușită de doar 20%. Nu credeți? V-ați pus șanse așa mari în această compatibilitate Berbec-Capricorn încât credeți că este imposibil?

Ei bine, vă vom arăta de ce o compatibilitate Berbec-Capricorn nu poate funcționa așa cum cei doi parteneri și-ar dori.

Compatibilitate Berbec-Capricorn – dezavantajele pe care le prezintă relația

O compatibilitate Berbec-Capricorn este foarte greu de întreținut, din mai multe puncte de vedere.

În primul rând, Berbecul este semn de Foc, iar Capricornul este semn de Pământ. Este foarte greu de realizat o compatibilitate Berbec-Capricorn chiar și decentă, deoarece necesită foarte multe compromisuri, dar și foarte multă răbdare și devotament.

În al doilea rând, felul în care vedeți lucrurile este foarte diferit față de al celuilalt. Tu, ca Berbec, vei prefera locurile aglomerate, locurile în care te vei putea distra și cauți mereu ceva nou. Capricornul preferă un singur loc, liniștea și colțul său unde să facă ceea ce își dorește și unde să se simtă minunat.

Dacă vreți să ieșiți undeva sau vreți să planificați o seară specială, nici măcar un moment aparte nu va fi o excepție pentru o compatibilitate Berbec-Capricorn.

Berbecul are o fire mai nebunatică, va acționa din instinct și nu se va gândi prea mult la consecințe. În schimb, Capricornul ține foarte mult la imaginea sa de sine și dorește să aibă o imagine perfectă,  imagine căreia nu îi poate fi reproșat nici măcar un lucru. Iată un alt impediment ce poate apărea într-o compatibilitate Berbec-Capricorn!

Berbecul este o fire optimistă, putem spune prea visătoare decât ar trebui. Pe de altă parte, Capricornul este atât de bine așezat cu picioarele pe pământ, încât nici cu macaraua nu îl poți da la o parte. Va vedea lucrurile exact așa cum sunt ele și nu se va arunca cu capul înainte, așa cum o face partenerul de viață.

După toate aceste lucruri, vă cam dă bătăi de cap această compatibilitate Berbec-Capricorn, nu-i așa?

Compatibilitate Berbec-Capricorn – capitolul numit „compromisuri”

Vreți ca această compatibilitate Berbec-Capricorn să aibă un viitor? Vă doriți să fiți împreună și să construiți o familie unită și fericită? Învățați să faceți compromisuri. Și acest lucru trebuie făcut de amândoi, nu doar de unul dintre voi.

Pentru ca această compatibilitate Berbec-Capricorn să aibă un viitor de succes, Capricornul nu va avea nimic împotrivă în a lăsa de el. Problema va fi la Berbec. Un semn atât de încăpățânat va renunța cu greu la ideile sale…

Fiți răbdători unul cu celălalt, folosiți-vă de calități și faceți compromisuri! Aceasta este cheia spre o relație de succes, o familie fericită, spre o relație care promite multe, dar, cel mai important aspect, către o compatibilitate Berbec-Capricorn ce se poate încheia în cel mai frumos mod posibil pentru ambii parteneri!

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies