Home Compatibilitate zodii Compatibilitate Berbec-Fecioară: șanse de reușită de 40%

Compatibilitate Berbec-Fecioară: șanse de reușită de 40%

de Clair
Compatibilitate Berbec-Fecioara

Această compatibilitate Berbec-Fecioară pare imposibilă, nu? Este ca și cum cele mai opuse două lucruri s-au unit pentru a vedea ce se va întâmpla. Ei bine, nu este adevărat întru totul. Această compatibilitate Berbec-Fecioară are șanse de reușită în proporție de 40%.

Sunt câteva lucruri, destule la număr, care vă deosebesc, iar o compatibilitate Berbec-Fecioară este discutabilă.

Compatibilitate Berbec-Fecioară: asemănări și deosebiri

În următoarele rânduri, vă vom prezenta de ce o compatibilitate Berbec-Fecioară este destul de greu de atins.

Nativii Fecioară sunt atenți la tot, dar, mai ales, meticuloși. Nu se vor lăsa până când totul va fi perfect și, când își propun ceva, nu se vor declara mulțumiți până în momentul în care ultimul detaliu va fi pus la punct. Au un plan foarte bine stabilit și știu exact ce vor face în orice minut. Dacă planul le este dat peste cap, consideră ziua eșuată.

Berbecul este impulsiv, trăiește clipa și nu prea pune accent pe lucrurile ce se desfășoară pe planul îndelungat. Nu ține cont de niciun program și face totul când are chef. Așadar, o compatibilitate Berbec-Fecioară, în acest caz, este aproape imposibilă.

Fecioara este ordonată și întotdeauna își tine promisiunile. În schimb, Berbecul uită ce spune și este o fire mai împrăștiată. Se poate isca o ceartă destul de ușor între aceste două zodii dacă trebuie să rezolve o problemă sau dacă trebuie să ducă la bun sfârșit ceva ce au început de mult. O compatibilitate Berbec-Fecioară la acest capitol le va da mari bătăi de cap nativilor din ambele zodii.

În unele cazuri, o Fecioară vede lucrurile atât de diferit, încât te vei întreba dacă lucrul despre care vorbiți este același. Va ține cont de faptul că întotdeauna mai e ceva de făcut și că treaba încă nu s-a terminat. Va fi foarte greu de atins un nivel confortabil în această compatibilitate Berbec-Fecioară.

Compatibilitate Berbec-Fecioară în momentele tensionate

O compatibilitate Berbec-Fecioară creată cu greu poate degenera și din cauza faptului că Fecioara este perfecționistă. Va ține cont și de ultimul detaliu și te va enerva la culme, deoarece tu vei vrea să termini mai repede ce e de făcut. Acest lucru poate face ca această compatibilitate Berbec-Fecioară să fie mai fragilă decât este cazul.

Pentru a întări o compatibilitate Berbec-Fecioară, Berbecul ar trebui să țină cont de sfaturile Fecioarei. Chiar dacă te va enerva meticulozitatea sa, reușita va fi garantată.

Compatibilitate Berbec-Fecioară în momentele stresante

Așa cum am spus și mai sus, Fecioarele își duc sarcinile la bun final. Acest lucru le face să-și concentreze toată atenția spre muncă și să se deconecteze destul de greu. Dacă vreți să aveți o compatibilitate Berbec-Fecioară cât de cât decentă, trebuie să-i oferiți tandrețe, pentru a o scoate din stare.

Creați această compatibilitate Berbec-Fecioară având la bază momente fericite și pline de iubire și veți avea o relație fericită!

Chiar dacă pare destul de greu să aveți o compatibilitate Berbec-Fecioară decentă, și chiar este, cu ajutorul compromisurilor venite din ambele părți, veți reuși să aveți o relație în care să vă înțelegeți…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..