Home Compatibilitate zodii Compatibilitate Berbec-Scorpion

Compatibilitate Berbec-Scorpion

de admin
Compatibilitate Berbec-Scorpion

O compatibilitate Berbec-Scorpion este de 40%. O compatibilitate Berbec-Scorpion depinde doar de cei doi nativi, deoarece sunteți născuți în două zodii opuse.

Berbecul este semn de Foc, iar Scorpionul este semn de Apă.  Această compatibilitate Berbec-Scorpion depinde doar de voi doi și de cum veți gestiona problemele.

Compatibilitate Berbec-Scorpion – aspecte ale realității

Dacă un Berbec este îndrăgostit de un Scorpion, avem vești bune. Scorpionul are în comun câteva lucruri cu Berbecul, fapt ce va face ca această compatibilitate Berbec-Scorpion să aibă un punct de pornire. Veți avea o compatibilitate Berbec-Scorpion bazată pe multă energie, dinamism, pasiune și adrenalină.

Toate acestea pot da naștere unei relații sănătoase, având un punct de plecare destul de solid.

Părți negative în compatibilitatea Berbec-Scorpion

Din păcate, chiar dacă ce am spus sus poate părea a fi de bine, lucrurile nu stau chiar așa. Nu puteți fi fericiți dacă niciunul din voi nu va face vreun compromis. Sunteți doi nativi încăpățânați și veți vrea fiecare să aveți dreptate.

Dacă vreți ca această compatibilitate Berbec-Scorpion să aibă un final fericit, lăsați de la voi și nu puneți încăpățânarea și orgoliul pe primul plan.

Compatibilitate Berbec-Scorpion – aspecte sentimentale

Amândoi vreți dori pasiune, veți da dovadă de energie, pasiune. Sentimentele Scorpionului sunt mai puternice decât cele ale Berbecului, deoarece Scorpionul este cel mai intens semn zodiacal. Acest lucru îl va face pe Scorpion supărat, deoarece va dori să primească afecțiunea care este normală într-o relație.

Ca partener al Scorpionului, trebuie să îi oferi multă iubire, afecțiune, să îl înțelegi, chiar dacă este mai dificil. Nu renunța din prima, ci dă dovadă de bunăvoință și răbdare!

Dacă faci toate aceste lucruri, va rezulta o compatibilitate Berbec-Scorpion cu o șansă de reușită și vei avea lângă tine un Scorpion fericit, care îți va dărui cea mai frumoasă relație.

Scorpionul este o zodie pasională, senzuală și poți învăța câte ceva din tainele iubirii de la acest nativ. Să nu uiți că Scorpionul are nevoie de iubire, atenție, afecțiune și, cel mai important, dovezi. Pentru un Scorpion nu contează vorbele, ci faptele. Dacă s-a întâmplat ca în relația pe care o ai să existe o compatibilitate Berbec-Scorpion cât de cât decentă, o poți întări cu ajutorul dovezilor de iubire.

Dacă faci este lucruri, nu doar că vei primi în schimb iubire și toate lucrurile de care ai nevoie, dar vei și obține o compatibilitate Berbec-Scorpion din ce în ce mai puternică.

Scorpionul vrea o relație stabilă, solidă și tu nu prea intri în relații de acest gen, pentru că te plictisești repede. O compatibilitate Berbec-Scorpion foarte bună poate lua naștere dacă nu îi irosești timpul partenerului.

Nu te uita după alte persoane. Asta va enerva la culme Scorpionul. Dacă nu vrei să renunți la aceste plăceri ale tale, îți poți lua adio de la relația cu el…

În principiu, o compatibilitate Berbec-Scorpion ar putea merge dacă Scorpionului i se va oferi tot ceea ce are nevoie și dacă Berbecul nu va continua cu lucrurile care îi aduc plăcere, dar care pot distruge orice relație.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies