Home Stiri mondene Complicele agresoarei care a vrut să o omoare pe Mirela Vaida face primele declarații

Complicele agresoarei care a vrut să o omoare pe Mirela Vaida face primele declarații

de Clara

Reporterii Acces Direct au stat de vorbă cu cea care a ajutat-o pe agresoarea Mirelei Vaida. Aceasta se numește Lămâia Stănescu și se plimbă liberă pe străzile din Iași.

Din declarațiile sale, cele două femei se știau de ceva vreme, ba chiar au stat de vorbă, iar Lămâia este convinsă că Mirela Vaida îi vrea răul, chiar dacă ea susține că nu este vinovată de nimic.

„De unde mă cunoașteți? Sunteți cumva reporteră? Nu pot să vă dau mai multe detalii dacă nu-mi spuneți unde lucrați. Văd că aveți microfon aici. Sunteți de la Antena 1, nu? Cerșesc ca să pot să mănânc. Nu mă interesează (n.r. – unde sunt părinții ei). Eu vreau să plec în străinătate să mă botez, nu știu cum să fac rost de bani. Am buletin, am pașaport, dar nu am bani. E 380 de lei biletul până la Ierusalim.

Am crescut la casa de copii. Nu vedeți că sunt chinuită? Dorm prin cimitire. N-am nici casă, n-am nici nume. «Lămâia» crezi că e nume? E poreclă pe buletin. Aș vrea să mă cheme «Israela Nazaret».

Am stat și în pielea goală acolo. Ca să vadă Dumnezeu că pe mine m-a reîncarnat în altă persoană și mă chinui pe pământul ăsta. Vor să mă ducă la pușcărie, m-am săturat. Ei, cine? Aia, cum o cheamă? Blonda aia. Vaida. A zis că eu am pus-o pe aia (n.r. – pe atacatoare) să se dezbrace și nu a fost adevărat, pe Antoanela Grigoraș. Habar n-am unde e.

Ea a stat la adăpostul de noapte și eu prin cimitirul Bellu. Nu eu am învățat-o să se dezbrace. Dar și ce dacă? Dacă era cu mine în rând și vorbea cu mine așa. (…) Mirela Vaida și camera de luat vederi. Nu am voie să vorbesc cu oamenii? (…) Eu sunt cerșetoare. Mă dau și cu capul de ciment dacă nu-mi dă lumea bani. N-am făcut nimic. Vreau să plec în Ierusalim. Mi-a făcut un părinte de la biserică pașaport…

Să pună mâna cu mine, la Sfânta Parascheva, dacă am pus-o. Parcă nu am voie să merg cu ele. Acolo, că am văzut în spate cum se dezbracă. Nu are voie omul să se uite nicăieri? Am văzut și la ambulanță, că m-am uitat. Mergeam la cerșit acolo, dar nu am pus-o să dea în cap. Eu nu vreau să vorbesc cu Mirela Vaida. Dar și ea mă urăște pe mine”, a spus Lămâia Stănescu, potrivit spynews.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies