Home Stiri mondene Connect-R a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu: „Știe că nu și-a găsit avocat «second-hand»”

Connect-R a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu: „Știe că nu și-a găsit avocat «second-hand»”

de Clara

Oana Zăvoranu s-a luat de Oana Roman, după care a trecut la Connect-R. Actrița s-a enervat, deoarece artistul i-a luat apărarea Oanei după ce aceasta a jignit-o pe fiica lui Petre Roman, când a fost dată de gol că a mâncat trei felii de pizza.

„E o crimă să mănânci trei felii de pizza? Sau crimă să dai într-un om ce a mâncat trei felii de pizza? Nu o apăr pe Oana Roman, dar nici n-am să stau să o judec în fel și chip! Căcci, poate, o singură zi din viață și destinul ei mi-ar fi fost îndeajuns încât să clachez”, a fost reacția lui Connect-R.

Soția lui Marius Elisei a ținut să îi mulțumească pentru suportul pe care i l-a acordat. „Connect-R, te-am admirat mereu și mereu am spus că ești, de fapt, un mare poet! Ești și un mare om. Mulțumesc! Dumnezeu să te binecuvânteze!”, a spus aceasta.

În acel moment, Zăvoranca s-a enervat și a început să dea în Connect-R: „Connect-R, CĂCCI ce? Ia uite, mă, cum are milă de ea Connect-R aka Reluțu… CĂCCI el o înțelege și știe că ea nu și-a găsit avocat «second-hand» când a încercat să caute unul pe un cont de Facebook care vindea haine purtate”.

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Pepe nu s-a oprit aici și a început, din nou, să o jignească pe Oana Roman, spunând că ar face orice pentru a primi puțină atenție. „Și ea «îl admiră» rău de tot… e și «fleașcă» după oricine îi mai aruncă și ei câte-o firimitură… că ea se mulțumește cu oricine îi dă puțină atenție”, a adăugat actrița…

După cum sigur v-ați dat seama, scandalul dintre cele două nu se va termina prea curând, iar Zăvoranca o va ataca ori de câte ori are ocazia.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies