Home Stiri mondene Connect-R a spus dacă Misha l-a despărţit sau nu de logodnică

Connect-R a spus dacă Misha l-a despărţit sau nu de logodnică

de Clara

În anul 2011, Diana Georgescu era cerută în căsătorie de către Connect-R. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat fulgerător, iar multă lume a crezut că între ei a intervenit Misha, fosta soție a artistului, cu care are și un copil.

„Nu, exclus. Eu cu Diana trebuia să ne căsătorim, căutam locație de nuntă. La două zile, ceva mi-a inundat toată ființa și mi-a zis: «Nu, pleci!». Și am părăsit-o. La câteva luni, am cunoscut-o pe Misha prin Sava. Eram în studio trăgeam o piesă și ne-am îndrăgostit, și restul e o poveste pe care o știți. Diana și Mihaela sunt, ca și cronologie, total intangibile”, a spus acesta în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

„O iubesc cum îmi iubesc copilul, cum ar trebui să iubesc toți oamenii. Nu există doi. Nu au existat niciodată doi Dumnezei. Eu, dacă mă voi iubi pe mine, unde să mai pun peste preaplinul meu?! Suntem în iluzia separării, ca să ne separăm pe noi. Noi trebuie să devenim oglinzi clare. Mama, sora, nevasta, copilul… o iubesc ca pe toate ființele. La nivel de personaj, este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea”, a declarat acesta despre relația în care se află cu Misha în prezent.

„Nu știu, nu cred (n.r. – dacă se va recăsători cu fosta soție, Misha). Pentru mine, viitorul nu există decât imaginat și, de obicei, nu îmi imaginez lucruri. Viitorul există doar dacă ți-l imaginezi. Trecutul este o chestie care s-a întâmplat și care nu mai e în momentul ăsta. Exact cum spunea Eminescu, trecutul și viitorul sunt file ale aceleiași pagini. Nu știu, habar nu am, dar nu cred. Nu mai cred în căsătorie pentru mine, pentru că am crezut foarte mult timp în ideea în care căsătoria este un mecanism din care eu să îmi extrag fericirea”, a mai spus Connect-R, relatează spynews.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies