Home Stiri mondene Connect-R este de partea lui Dan Bittman. Artistul critică dur deciziile legate de coronavirus

Connect-R este de partea lui Dan Bittman. Artistul critică dur deciziile legate de coronavirus

de Buinoschi Andreea

Nu de puține ori, Connect-R a vorbit despre problemele cu care se confruntă țara noastră, chiar pe contul său de Instagram. De data aceasta, nemulțumirea sa a fost legată chiar de restricțiile impuse de autorități. Artistul nu este mulțumit cu deciziile luate și le critică extrem de tare.

„Doar pentru că ție îți e bine, asta nu definește o stare general valabilă. Doar pentru că tu ai bani în buzunar și poți să treci peste pandemia asta, ok, asta nu înseamnă că tuturor le e bine. Haideți să facem ceva! Haideți să devenim influenceri cu adevărat! Să avem vocile alea mari, unite pentru ăștia mai amărâți decât noi. Nu asta trebuie să facă liderii? Știu cum funcționează foamea, știu cât de greu este să-ți găsești un job, să te reprofilezi, e foarte greu”, a spus cântărețul, chiar pe internet.

Zilele trecute, Dan Bittman a fost cel care a declarat că libertatea îi este îngrădită, chiar mai mult decât era în timpul regimului comunist. „Pericolul există (…) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (…). În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează.

În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur. De asta spun, hai să revenim cu picioarele pe pământ! Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici (…) Vorbesc cu mine însumi pentru că sunt revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică şi nebăgată în seamă (…) Suntem oameni care ne-am descurcat toată viaţa, prin talentul nostru, şi am plătit taxe statului român… Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general”, a spus Dan Bittman, vizibil deranjat de ceea ce se întâmplă în țara noastră…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies