Home Stiri mondene Connect-R, măcinat de regrete. Ce dezvăluire uluitoare a făcut artistul

Connect-R, măcinat de regrete. Ce dezvăluire uluitoare a făcut artistul

de negriuelena

Connect-R a fost de curând invitat în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, unde a vorbit deschis despre regretele pe care le are din cauza greșelilor făcute în adolescență.

Acesta a venit în emisiune pentru a își promova piesa nouă numită Independența și a relatat povestea pe care se bazează aceasta, fiind inspirată din propria lui experiență de viață.

Artistul a dorit să tragă un semnal de alarmă și să îndemne tinerii să nu cadă în capcana drogurilor, deoarece el a fost prins de mirajul showbizului, iar acum regretă că a consumat substanțe interzise.

Cântărețul a mai spus și faptul că acest fapt nu a condus la destrămarea căsniciei sale cu Misha, deoarece s-a petrecut cu mult timp înainte de a o cunoaște.

 „Piesa mea se numește «Independenţa», dar e un joc de cuvinte, se poate citi şi «În dependenţă».

Am trecut printr-o capcană, cumva. Lumea asta a showbizului este o lume în care ţi se pot oferi armele perfecte pentru a te sinucide, pentru a te distruge.

Piesa asta vine să tragă un semnal de alarmă în rândul puștilor şi acolo sunt experienţe de-ale mele expuse în versuri, mesajele trebuie citite printre rânduri.

Am consumat şi eu la vremea mea nişte «treburi» nasoale, substanţe interzise.

Lumea asta a showbizului este plină de copii care n-au primit atenţie, traumatizați, care şi-au găsit modul prin care să primească aplauzele, iar drogurile vin să completeze tabloul, cumva.

Norocul meu a fost că iubesc sportul foarte mult, iar consumul de substanţe mă oprea din a face sport.

Aceste poveşti nu mi-au afectat căsnicia cu Misha, erau înainte. Nu e nicio șmecherie, copii, nu vă mai drogați!

Ok, omul învaţă din greşeli însă nu avem timp să facem toate greşelile. Eu cu Misha şi Maya vom fi o familie mereu”, a declarat Connect-R…

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies