Home Stiri mondene Copilul pe care Vulpița îl așteaptă nu este al lui Viorel

Copilul pe care Vulpița îl așteaptă nu este al lui Viorel

de Clara

În urmă cu doar câteva săptămâni, Vulpița și Viorel au dat vestea cea mare. Anul viitor, cei doi vor deveni părinți, dar nu toată lumea se bucură pentru ei. Se pare că părinții lui Viorel au acuzat-o pe Vulpița de adulter și au spus că cel pe care îl poartă în pântece nu este copilul băiatului lor.

Vecinii celor doi soți au spus că cel care urmează să se nască anul viitor nu este copilul lui Viorel și este al unora dintre băieții față de care Vulpița a fost extrem de apropiată.

„Ei au văzut filmulețul cu ea filmată pe câmp, în timp ce era cu niște băieți, și vă dați seama că nu o mai pot suporta. Nu știu cum de au primit-o, că nu o plac deloc. Tanti Ilinca e mai înțelegătoare, dar bătrânul, deloc. Are și dreptate”, a mărturisit unul dintre vecinii celor doi, conform vremeanoua.ro.

„La țară este de muncă. Au cal, găini, trebuie să rânești, să muncești la câmp, să aduni ce-ai semănat, să mături, sã speli. Dar ei nu au muncit niciodată serios, că nu le e în fire. Apoi, tanti Ilinca nu prea îi zicea Veronicăi nimic, dar nenea Mitrel (n. r.: tatăl lui Viorel) nu o suferea deloc. Față de noi, acum vreo săptămână, nenea Mitrel o făcea pe Veronica în toate felurile. Spunea că numai la băieți îi stă capul, în rest, la nimic nu se pricepe”, a completat un alt vecin.

În umă cu ceva timp, Mirela Vaida i-a luat apărarea Vulpiței după ce filmulețe compromițătoare cu ea au început să circule peste tot.

„Din punctul meu de vedere, dacă ești bărbat nu faci așa ceva. Cu asta te lauzi? Dai filmulețe prin ziare ca să o faci de rușine pe fata asta? Acum apar toți bărbații, niște mameluci, care se folosesc de imaginea fetei ca să fie și ei cineva la ei în sat. Nu se face așa ceva. Ți-ai bătut joc de fata asta și acum trimiți peste tot în presă. De ce? Este jenant. Ai acum mai multe femei la poartă? Este o situație foarte inconfortabilă pentru mine, mai ales să-l văd pe Viorel așa”, a spus prezentatoarea…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies