Home Stiri mondene Cove a avut o relație secretă cu Ioana Ginghină

Cove a avut o relație secretă cu Ioana Ginghină

de Clara

Ioana Ghinghină a avut, în urmă cu mai mulți ani, o relație cu Cove. Povestea lor de iubire s-a terminat atunci când ea a decis acest lucru, iar mai multe declarații au fost făcute în urmă cu scurt timp.

„Nu ne-am certat niciodată (n.r. ea și Cove), a fost o înțelegere d-aia, 100%. Era colegul meu de la teatru. (…) Relația a fost un an de zile. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el”, a spus Ioana Ginghină în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Cove a plecat de la „Vorbește Lumea”, luând prin surprindere pe toți

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că, începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii «Vorbește Lumea».

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte”, a mărturisit Cove, potrivit cancan.ro, în urmă cu ceva vreme.

„S-a anunțat un casting pe post: Emisiunea «Surprize, Surprize» organizează un casting pentru rolul de co-prezentator. Doritorii să vină în strada Pangrati, de la ora 10. N-am să uit niciodată. Eram actor la Teatrul Ion Creangă și avusesem spectacol dimineața împreună cu ceilalți colegi actori.

Am fost anunțat că sunt co-prezentatorul emisiunii în direct. Mi s-a făcut o surpriză. Cu naivitatea mea, aveam 25 de ani. Și am mers. Eram îmbrăcat în blugi și aveam o vestuță de pescar, cu multe buzunare”, a spus acesta în interviul acordat în cadrul Spectacola.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies