Home Stiri mondene Cove a fost lovit de mașină. Iată cum s-a întâmplat accidentul!

Cove a fost lovit de mașină. Iată cum s-a întâmplat accidentul!

de Buinoschi Andreea

De curând, Cove a stat de vorbă cu cei de la ciao.ro și a povestit despre un moment mai puțin plăcut din copilăria sa, atunci când și-a pus sănătatea în pericol. Acesta a fost lovit de o mașină, în timp ce traversa strada fără să se asigure, dar a avut noroc și a scăpat cu viață.

„În copilărie, eram aşa, mai şmecher. Şi am făcut un experiment ce putea fi fatal. Am trecut strada cu ochii în sus şi m-a lovit maşina. Am avut noroc, am scăpat şi, uite, îţi răspund ţie la întrebări. Mă credeam şmecher şi nu a fost asta. Cred că văzusem vreun film cu super-eroi.

Eu am foarte multe amintiri haioase, am făcut tot felul de năzbâtii. Erau haioase pentru mine, dar dramatice pentru părinţi. De la momentul în care le-am dărâmat mobila din casa pe care abia o achiziţionaseră, până la faptul că am traversat strada cu ochii în sus şi am fost lovit de o maşină”, a spus Cove pentru cei de la ciao.ro.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră și sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că, începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii «Vorbește Lumea».

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte”, a mărturisit Cove, potrivit cancan.ro, în urmă cu ceva vreme…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies