Home Stiri mondene Cove a spus care a fost motivul ce l-a determinat să plece de la PRO TV

Cove a spus care a fost motivul ce l-a determinat să plece de la PRO TV

de Clara

Recent, Cove a făcut mai multe dezvăluiri despre plecarea sa de la PRO TV. Acesta a spus că singurul impediment a fost reprezentat de imposibilitatea de a pleca în timpul săptămânii în vacanțe, lucru ce nu a fost deloc ușor pentru copii.

„Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viață, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și, uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu, ele au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plină de… surprize, surprize.

Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioada foarte frumoasă, obositoare, e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie, pentru că doar weekendurile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă. Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde, iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe”, a spus Cove pentru cei de la spectacola.ro.

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine…

M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipă de senzaţie. Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie o întâlnire dorită şi memorabilă”, a declarat acesta, în urmă cu ceva timp, pentru cei de la paginademedia.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies