Home Stiri mondene CRBL și Andreea Tonciu, discuții aprinse la „Survivor”: „Ești nebun, ești pervers”

CRBL și Andreea Tonciu, discuții aprinse la „Survivor”: „Ești nebun, ești pervers”

de Clara

Deși competiția abia a început, tensiunile dintre concurenți sunt extrem de mari. CRBL nu doar că a avut parte de discuții aprinse cu Roxana Ciuhulescu, dar același lucru s-a întâmplat și cu Andreea Tonciu.

„Mi se pare că nu ești bărbat, mi se pare că nu ai argument în fața femeii. Nu îmi place tonul tău. Nu-ți permit ție să țipi la mine! Ești nebun, ești pervers.

Din punctul meu de vedere, CRBL este un om dur, un egoist. Mă deranjează foarte mult când spune că ne plângem. Nevasta lui nu se plânge acasă? Suntem femei. De ce nu spune chestiile astea unor bărbați, nu femeilor? Nu voi avea niciodată vreun șef în această competiție. Cine se crede șef să se creadă la el acasă”, a spus Andreea Tonciu.

„Nu mă interesează părerea ta. Tu, când vorbești cu mine, să ridici mâna mai întâi, sunt mai în vârstă”, a răspuns CRBL.

Cu puțin timp înainte de plecare, Andreea Tonciu și-a deschis sufletul și le-a spus fanilor săi ce îi va lipsi cel mai mult. Aceasta a declarat că cel mai greu îi va fi să îndure dorul de cei din familie, dar se va folosi de puterea pe care i-o vor transmite, pentru a face față cu brio competiției.

„Ultima seară în familie, înainte de plecarea spre marea aventură de la #survivor. Am zâmbit, pentru că îi aveam lângă mine, deși, în suflet, deja sunt tristă și mă gândesc cum voi sta atât de mult departe de ei și fără să putem vorbi.
O să-mi iau forța pentru a merge mai departe din gândurile care-mi vor zbura spre ei, pentru că știu că mă vor încuraja neîncetat…
Vă iubesc! ❤️ #family #myall #loveyou #survivor #survivor2022”, a scris fosta asistentă TV înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies