Home Stiri mondene Creațiile Danei Budeanu nu sunt pentru orice buzunar. Iată cât costă piesele vestimentare!

Creațiile Danei Budeanu nu sunt pentru orice buzunar. Iată cât costă piesele vestimentare!

de Buinoschi Andreea

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate apariții din ultimul timp. Din cauza filmulețelor pe care le postează pe contul său de YouTube, femeia și-a atras antipatia multor persoane, mult mai multe decât cele care o plac. Pe lângă online, aceasta este și designer, dar nu toată lumea îi apreciază munca.

Așadar, conform celor de la ele.ro, piesele vestimentare care stau sub semnătura Danei Budeanu nu sunt nimic altceva decât „niște materiale extrem de ieftine, croite ordinar, la prețuri de-a dreptul scandaloase”. Spre exemplu, un maiou din viscoză, nude, costă 300 RON, iar o rochie tot din viscoză, scurtă, fără prea multe „artificii”, costă 790 RON.

În schimb, dacă vrei ceva mai mult și îţi doreşti să cumperi, spre exemplu, o rochie din tul, scurtă și care are cristale din sticlă, va trebui să scoți din buzunar 16.192 lei. Tot sursa menționată mai sus a vorbit și despre o altă colecție pe care Dana Budeanu a scos-o în urmă cu ceva vreme: „Cât despre rochiile de inspirație gypsy, dintr-o colecție mai veche a Danei Budeanu, cu care au apărut, rând pe rând, toate vedetele ce îi sunt prietene, acestea sunt confecționate dintr-un material care costa cam cinci lei metrul, în Dragonul Roșu, și tot acolo le puteți găsi gata confecționate, sub forma unor rochii asemănătoare cu ale Danei, la prețuri sub 50 lei. Cam aceeași calitate, la un preț de zece ori mai micși mai realist”.

 

Cu toate că prețurile creațiilor sale sunt foarte mari, într-un interviu acordat pentru life.ro, designerul a spus cât de puțin informată este România despre modă și că sunt foarte puține persoane documentate în acest sens: „Nu, nu am cu cine să vorbesc acest subiect în România. În România, lumea modei nu există. Nu există designeri; singurul designer român, după părerea mea, este Maria Lucia Hohan. Nu există nici bloggeri de fashion, totul e o cacialma! Ca să mă înţelegi, nivelul acestor bloggeri este, dacă vrei aşa, o comparație, ca Filofteia de la etajul trei care îi spune Elenei de la doi cum să coboare îmbrăcată din blocul în care stau amândouă. Că acesta este nivelul. Ce background au aceşti bloggeri? Ce aduc ei societății? Că mie, uneia, nu-mi aduc nimic”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies