Home Stiri mondene Cristi Borcea a dezvaluit cati dintre cei 9 copii ai sai au fost conceputi in inchisoare!

Cristi Borcea a dezvaluit cati dintre cei 9 copii ai sai au fost conceputi in inchisoare!

de Arseni Ana

Cristi Borcea este fostul actionar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti. Acesta si-a petrecut 5 ani in detentie, timp in care a mai conceput si cativa copii.

Cristi Borcea a oferit un interviu pentru emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” din cadrul gsp.ro in care a facut dezvaluiri uimitoare despre viata in inchisoare.

“Am stat în celulă cu Giovanni și cu Victor. A fost cel mai mare noroc al meu. Am eu adrenalină, dar dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor eram terminat. Eu sunt o fire mai sensibilă, iar până mi-am revenit… În schimb, ei erau mai tari decât mine. La început, Giovanni a fost cel care ne îndruma. El era șeful. Bine, pe oriunde a fost el a fost șef!”, declară Borcea pentru sursa menționată.

Borcea a dezvaluit ca in detentie a conceput 4 dintre cei 9 copii ai sai, insa nu a fost niciodata la camera intima.

“Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a mai declarat Cristi Borcea.

Cristi Borcea a dezvaluit cati dintre cei 9 copii ai sai au fost conceputi in inchisoare

Borcea a recunoscut ca fotbalul i-a distrus viata si sanatatea.

“De la meciul ăla cu Urziceniul eu am ajuns să iau foarte, foarte multe medicamente. Campionatul ăla pierdut cu Urziceni (n.r. în 2009) m-a costat o operație pe cord, iar fotbalul m-a nenorocit, m-am dus la pușcărie!”, a mai declarat Borcea.

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!