Home Stiri mondene Cristi Borcea a dezvaluit cati dintre cei noua copii ai sai au fost conceputi in inchisoare!

Cristi Borcea a dezvaluit cati dintre cei noua copii ai sai au fost conceputi in inchisoare!

de Arseni Ana

Cristi Borcea este fostul actionar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti. Acesta si-a petrecut cinci ani in detentie, timp in care a mai conceput si cativa copii.

Cristi Borcea a oferit un interviu pentru emisiunea Prietenii lui Ovidiu, din cadrul gsp.ro, in care a facut dezvaluiri uimitoare despre viata in inchisoare.

“Am stat in celula cu Giovanni si cu Victor. A fost cel mai mare noroc al meu. Am eu adrenalina, dar, daca nu-i aveam pe Giovanni si pe Victor, eram terminat. Eu sunt o fire mai sensibila, iar pana mi-am revenit… În schimb, ei erau mai tari decat mine. La început, Giovanni a fost cel care ne indruma. El era șeful. Bine, pe oriunde a fost el a fost șef!”, a declarat Borcea pentru sursa mentionata.

Borcea a dezvaluit ca in detentie a conceput patru dintre cei noua copii ai sai insa nu a fost niciodata la camera intima.

“Am patru copii conceputi in detentie. Cei trei cu Valentina si Gloria, din cea de-a doua casatorie. Nu am fost niciodata la camera nuptiala. Toti sunt facuti în permisie. Mi-a trecut si mie mai usor. Am avut adrenalina+, stimulent”, a mai declarat Cristi Borcea.

Cristi Borcea a dezvaluit cati dintre cei 9 copii ai sai au fost conceputi in inchisoare

Borcea a recunoscut ca fotbalul i-a distrus viata si sanatatea…

“De la meciul ala cu Urziceniul eu am ajuns sa iau foarte, foarte multe medicamente. Campionatul ala pierdut cu Urziceni (n.r. – în 2009) m-a costat o operatie pe cord, iar fotbalul m-a nenorocit, m-am dus la puscarie!”, a mai declarat Borcea.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies