Home Stiri mondene Cristi Borcea a fost la doar un pas de moarte: „Am vrut să iau toate medicamentele”

Cristi Borcea a fost la doar un pas de moarte: „Am vrut să iau toate medicamentele”

de Buinoschi Andreea

Cristi Borcea a fost invitatul de săptămâna aceasta de la Kanal D. Denise Rifai i-a adresat mai multe întrebări, printre care și una legată de fobiile milionarului: șobolanii.

„Am fost un deținut ca orice deținut, dar, datorită notorietății, am avut și avantaje, și dezavantaje. Norocul meu a fost cu Giovanni Becali și cu Victor Becali. Niciodată nu am avut cameră de hotel, bandă de fitness, bicicletă. Nu a fost niciodată demisă conducerea de acolo. În prima seară când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele.

Din 2009, de când am pierdut campionatul cu Urziceni, am probleme cu somnul. M-a luat Giovanni: «Bă, ești nebun, eu am stat în Columbia, în Napoli, cum să faci așa ceva?». M-am dus în baie, nu era apă, nu era nimic, era un butoi mare, toalete turcești.

Sub chiuvetă era o gaură unde era plin de șobolani. Ăsta a fost primul contact cu pușcăria. Se leagă cu celebra melodie «Poarta albă». Lumea spunea că sunt condițiile cele mai bune acolo. Îmi este frică de șobolani. Pe săptămână visez cam de două trei ori treaba asta legată de pușcărie.

Sunt traume care nu trec atât de ușor. Dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor acolo, îmi era foarte greu. Gândacii, șobolanii și ploșnițele erau peste tot. Nu era apă caldă. La Jilava au apă caldă în fiecare zi, dar fac baie la cinci dușuri, nu există duș în cameră. Eu stăteam în cea mai mare cameră, de zece metri pătrați, dar eram patru în cameră.

La Poarta Albă a venit doamna ministru în control și eram 12 în cameră. Știți de ce se spune că Poarta Albă e zonă VIP? Pentru că nu are etaje și este construită pe lung, zona este plină de verdeață și de pomi. Nu ai patru etaje ca la Rahova sau Slobozia. La celelalte pușcării nu ai verdeață. Erau toalete turcești. Toată lumea arunca mâncarea acolo și veneau șobolanii. Îmi era frică. Prima dată când am văzut, i-am zis lui Victor și mergeam la toaletă cu el, de frică”, a spus Cristi Borcea în cadrul emisiunii 40 de întrebări

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..