Home Stiri mondene Cristi Borcea a plecat în vacanță cu fosta și actuala soție

Cristi Borcea a plecat în vacanță cu fosta și actuala soție

de Buinoschi Andreea

Fostul patron al clubului Dinamo este, în prezent, însurat pentru a treia oară cu Valentina Pelinel, un fost model. Cei doi se înțeleg foarte bine cu prima soție a lui Borcea, iar anul acesta au plecat împreună în vacanță.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au trei copii: gemenele și un băiat. Așadar, toți cinci, alături de Mihaela Borcea, prima soție a fostului patron, împreună cu actualul partener și copiii din prima căsnicie au plecat în vacanță pe litoral. Așadar, se poate vedea cu ochiul liber că Borcea și Mihaela au rămas în relații foarte bune, ba încă sunt și parteneri de afaceri.

„Ne-am distrat împreună în vacanță, a fost minunat. Nu contează, St. Tropez, Italia, Grecia, insule exotice peste mări și țări, dacă ești alături de cei dragi, de familie, totul este perfect. A fost o vacanță liniștită”, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.ro.

Așadar, aceștia s-au distrat foarte bine și, cu siguranță, și-au creat amintiri de neuitat. Cristi Borcea are mai multe afaceri la Olimp și, din cauza pandemiei, a preferat să își petreacă vacanța în această stațiune, în detrimentul stațiunilor luxoase la care apela până acum.

Borcea a spus și cum merg afacerile, din moment ce fosta și actuala soție sunt implicate în gestionarea lor. „Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!”, a explicat Cristi Borcea pentru Libertatea, completând că: „Hotelurile, aqua-park-urile, tot ceea ce avem, sunt ale copiilor. Totul este al copiilor, interesul este comun”, a spus acesta, conform Libertatea.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..