Home Stiri mondene Cristi Borcea a vrut să îl cunoască pe actualul soț al Alinei Vidican

Cristi Borcea a vrut să îl cunoască pe actualul soț al Alinei Vidican

de Clara

După divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican și-a refăcut viața. Aceasta s-a măritat în urmă cu puțin timp și s-a aflat că actualul ei soț și Cristi Borcea se cunosc, ba chiar au vorbit de câteva ori.

„Când a aflat că Alina Vidican are un iubit nou, Cristi Borcea a pus-o să îl aducă în țară. Totul a fost în mare secret, pe ascuns. Cristi a vrut sa îl cunoască pe milionarul Claude față în față. Voia să vadă cine e viitorul bărbat care va fi în preajma copiilor săi, evident. Au discutat bărbătește și, acum, se plac mult. Se pare că Borcea discută destul de des cu milionarul Alinei Vidican prin telefon”, au spus surse apropiate acestora pentru cei de la playtech.ro.

„Am fost un deținut ca orice deținut, dar, datorită notorietății, am avut și avantaje, și dezavantaje. Norocul meu a fost cu Giovanni Becali și cu Victor Becali. Niciodată nu am avut cameră de hotel, bandă de fitness, bicicletă. Nu a fost niciodată demisă conducerea de acolo. În prima seară când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele.

Din 2009, de când am pierdut campionatul cu Urziceni, am probleme cu somnul. M-a luat Giovanni: «Bă, ești nebun, eu am stat în Columbia, în Napoli, cum să faci așa ceva?». M-am dus în baie, nu era apă, nu era nimic, era un butoi mare, toalete turcești.

Sub chiuvetă era o gaură unde era plin de șobolani. Ăsta a fost primul contact cu pușcăria. Se leagă cu celebra melodie «Poarta albă». Lumea spunea că sunt condițiile cele mai bune acolo. Îmi este frică de șobolani. Pe săptămână visez cam de două trei ori treaba asta legată de pușcărie”, a spus Cristi Borcea în cadrul emisiunii 40 de întrebări…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies